Neler Yeni

Öneri PC için gamepad önerisi

Aurelia

80+ Bronze
Bütçe
4000
Sadece bilgisayarda kullanmak için kol bakıyorum. Souls oyunları ve Hack and Slash oynuyorum. Aklımda dualsense almak var ama alırken nelere dikkat etmem gerek. Bazı sitelerde çok ucuz bazılarında aşırı pahalı anlayamadım. Satıcılara genelde sürüm vesaire sormuşlar kol için anlamadım sürüm olayını

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Özkan Kezer
Replikaları çok fazla var. Ucuzlardan alacaksan replika olduğunu bilerek alabilirsin. Ama bütçe varsa pcde xbox gamepadi almak bana daha mantıklı geliyor. Diğer arkadaşlar başka markalardan da öneride bulunurlar 😊

Clayz

80+ Silver
Sadece bilgisayarda kullanmak için kol bakıyorum. Souls oyunları ve Hack and Slash oynuyorum. Aklımda dualsense almak var ama alırken nelere dikkat etmem gerek. Bazı sitelerde çok ucuz bazılarında aşırı pahalı anlayamadım. Satıcılara genelde sürüm vesaire sormuşlar kol için anlamadım sürüm olayını
bende dualsense vardı kullanmıyorum dıye sattım ama cogu oyunda ayardı oydu buydu cok ugrastırıyo ama pc ıcın orjınal uygulama cıkmıstı o olmasa xbox kolu derdım daha optımıze dıye ama gerek yok dualsense alabılırsın ayrıca sarj ıcınde normal sarj aletı onerılmıyo sıkıntı cıkarabılır sarj aletı al orjınal veya yan sanayı

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
bugra

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Xbox 9. Nesil alabilirsin.

Aurelia

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elden Ring Sekiro falan oynuyorum genelde Xbox kolunun pcde daha iyi olduğunu biliyorum ama analog yerleri farklı F310 dan sonra geçsem rahat edemem gibi hissediyorum

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam en uyumlu ve en optimize xbox 9. nesil gamepad çalışıyor kabloyla bağlarsanız özellikle ne şarj sorunu ne de gecikme gibi problemler yaşamıyorsunuz. Dualsense daha çok seviyor olsam da pcde xbox gamepad tavsiye ederim

Nezha

80+ Bronze
4000e ds rahat alınır. Fps oynamıyormuşsun o nedenle ha ds4 almışsın ha ds5. Ds5'i öne çıkaran exclusive fps oyunlarda silaha göre tetiğin sertleşmesi bence.
O nedenle ben olsam o paraya manyetik switch gamepad alırdım 8bitdo veya smx olabilir.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Kadir
Xbox kollarında drift problemi çok çok yaygın hocam bilerek alın

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Özkan Kezer
4000e ds rahat alınır. Fps oynamıyormuşsun o nedenle ha ds4 almışsın ha ds5. Ds5'i öne çıkaran exclusive fps oyunlarda silaha göre tetiğin sertleşmesi bence.
O nedenle ben olsam o paraya manyetik switch gamepad alırdım 8bitdo veya smx olabilir.
Konu sahibi değilim ama bunun linkini atabilir misiniz merak ettim de 😅

Aurelia

80+ Bronze
8bit ultimate c çok iyi indirimlere girmişti ama o zaman para yoktu kaçırdım. 1200tl ye falan düşmüştü galiba zamanında
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende dualsense vardı kullanmıyorum dıye sattım ama cogu oyunda ayardı oydu buydu cok ugrastırıyo ama pc ıcın orjınal uygulama cıkmıstı o olmasa xbox kolu derdım daha optımıze dıye ama gerek yok dualsense alabılırsın ayrıca sarj ıcınde normal sarj aletı onerılmıyo sıkıntı cıkarabılır sarj aletı al orjınal veya yan sanayı
Uygulaması ile artık ayara gerek yok mu anlayamadım. Amazondan baktım ds kutusundan kendi kablosu çıkmıyor diye yorumlar gördüm. Düzgün satıcı bulamadım Sürüm olayı vesaire hakkında bilginiz var mı?

Clayz

80+ Silver
8bit ultimate c çok iyi indirimlere girmişti ama o zaman para yoktu kaçırdım. 1200tl ye falan düşmüştü galiba zamanında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulaması ile artık ayara gerek yok mu anlayamadım. Amazondan baktım ds kutusundan kendi kablosu çıkmıyor diye yorumlar gördüm. Düzgün satıcı bulamadım Sürüm olayı vesaire hakkında bilginiz var mı?
uygulaması oyunlara gore optımıze edıyor dıye bılıyorum kablo cıkmıyo dıye hatırlıyorum cıksada sarj edemessın etsen prızden zarar gorur dıye bılgım var onun dısında sony garantılı alırsan daha pahalıya alırsın ıyı satıs yapan bır magazadan ıthaalatcı garantılı al

Nezha

80+ Bronze
Easysmx x15 temudan kalkmış 8bitdo marka olanın da modeli hatırlamıyorum ama buydu sanırım. Kasımda kapış kapış gitti x15 model forumdan aramaya yazarsanız çıkar hocam. Bi ben almadım alışık değilim xbox tuş düzenine diye ama keşke alsaymışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,096
Üyeler
167,423
Son üye
pete02
Top Bottom