Ygbayraktar
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
- Bütçe
- 2000
Arkadaşlar daha önce gamepad elime almadım dersem yeridir. Denemek istiyorum beni pişman etmeyecek bir şey önerir misiniz.
hocam ben kullandım tabii ki bi xbox kolu beklemek olmaz ama bence fiyatına göre iyi
Pişman eder mi bilmiyorum ama kağıt üstünde özellikleri çok iyi özellikle fiyatına göre
direk xbox kolu alsam mı hiç kurcalamadan.hocam ben kullandım tabii ki bi xbox kolu beklemek olmaz ama bence fiyatına göre iyi
hayır. xbox kolunun diğerlerinden iyi olduğunu kim söyledi ki zaten. bütçen nedir?direk xbox kolu alsam mı hiç kurcalamadan.
oynayacağın oyunlara bağlı olarak bütçen sorun ise çakma ps4 kolu alabilirsin doubleshock 4 diye geçiyor 500tl zaten beğenmez isen paran cebinde kalır beğenirsen Claw's Tactical Combat alırsın en azından yedek kolunda olmuş olur hem ikisinin analog yeri farklı alternatif olurArkadaşlar daha önce gamepad elime almadım dersem yeridir. Denemek istiyorum beni pişman etmeyecek bir şey önerir misiniz.
3000 ile 3500 E kadar çıkabilirimhayır. xbox kolunun diğerlerinden iyi olduğunu kim söyledi ki zaten. bütçen nedir?
şimdi kalitesinden dolayı beğenmezsem diye korkuyorum.oynayacağın oyunlara bağlı olarak bütçen sorun ise çakma ps4 kolu alabilirsin doubleshock 4 diye geçiyor 500tl zaten beğenmez isen paran cebinde kalır beğenirsen Claw's Tactical Combat alırsın en azından yedek kolunda olmuş olur hem ikisinin analog yeri farklı alternatif olur
3000 ile 3500 E kadar çıkabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi kalitesinden dolayı beğenmezsem diye korkuyorum.