ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,975
Supernova dediğiniz modelin linkini atabilir misinizBende Gamesir öneriyorum, SuperNova olan modelini kullanıyorum, ACC, F1 oynuyorum orada iyi. Bir direksiyonla vs atamaz ama üzmedi. Diğer oyunlarda açıkçası mouse ve klavye kullanıyorum alışkanlığı bırakmak zorO yüzden diğer oyunlarda performansı bilemeyeceğim ama joysticki güzel, virajlarda kayma fln yok, Hall effect var springleri uzun. arkadaki ayrı iki tuş var. Hall efect kapama açma için kilitler(switch) var. Uygulamasıda var makro fln oluyor ve duyduğuma göre servisi de iyi ama ben yine bilmiyorum, 1.5 yıldır bende bir şey olmadı, o yüzden hiç denemedim. Senin için fark eder mi bilmem ama Supernova olan model şarj istasyonlu geliyor. Bağlantı seçenekleri dongle, bluetooth, kablolu (usb kablosuda geliyor 1 metre fln)
olmadı en kötü bunu alırım
hmmm hocam onun ölü noktasının olması kötü olmuşgamepower kullanıyorum forza'da yavaş gaz verirsen tatmin etmez çünkü tetiklerde yarıya kadar ölü nokta var bilgin olsun
Supernova dediğiniz modelin linkini atabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olmadı en kötü bunu alırım
hmmm hocam onun ölü noktasının olması kötü olmuşçünkü o tarz oyunlarda zaten ayarlı gaz veya fren yapmak için alıyorum
Ben onu pek beğenmedim, joystickleri sertti.bütçem o kadar olsa onu alırdım zaten de neyse msi gc 20 nasıl
dediğniz gamepad iyimiş eğer bütçe yükseltebilirsem onu alacağım eğer çıkamazsam msi gc 20 ye ne diyorsunuz ölü nokta var mıdırGamesir Nova Lite için bütçe artırabilirseniz, pişman olmazsınız hocam. Stickleri hall effect, tetikler analog sadece. Bunun dışında çoğu açıdan bu bütçelere en iyisi gibi gözüküyor. Cyclone 2 modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Gamesir f/p açısından gayet iyi.
Bütçe biraz daha artarsa Nova 2 lite çok daha lezzetli olacaktır. Nova Lite'dan farklı olarak tetikler de hall effect. Ayrıca arkada fonksiyon tuşları var. Ben o tuşları vites değiştirme olarak kullanıyorum paddle shift gibi. Çok keyifli oluyor.
Gc30v2 modelini kullandım yaklaşık 1 hafta kadar. Hassasiyeti kusursuza yakındı. Ancak hem tetikler hem stickler analog. Zamanla drift illaki olacaktır. Bir de gc serisinin stickleri yumuşak plastik gibi, kauçuk benzeri başlıkları yok. Titreşimleri aşırı agresif, pilleri de çok uzun gider; olumlu taraflar olarak.bütçem o kadar olsa onu alırdım zaten de neyse msi gc 20 nasıl
Gc30v2'de ölü nokta yoktu. Ama zamanla olacaktır analog olduğu için. 20 modeli de 30v2'den üstün olmasa gerek.dediğniz gamepad iyimiş eğer bütçe yükseltebilirsem onu alacağım eğer çıkamazsam msi gc 20 ye ne diyorsunuz ölü nokta var mıdır
anladım hocam teşekkürlerGc30v2 modelini kullandım yaklaşık 1 hafta kadar. Hassasiyeti kusursuza yakındı. Ancak hem tetikler hem stickler analog. Zamanla drift illaki olacaktır. Bir de gc serisinin stickleri yumuşak plastik gibi, kauçuk benzeri başlıkları yok. Titreşimleri aşırı agresif, pilleri de çok uzun gider; olumlu taraflar olarak.
Gc30v2'de ölü nokta yoktu. Ama zamanla olacaktır analog olduğu için. 20 modeli de 30v2'den üstün olmasa gerek.
Nova 2 lite için bütçe çıkarabilirseniz pişman olmazsınız. Gamesir Connect uygulaması ile detaylı ayarlar yapılabiliyor. Mesela tetiklerin nereden itibaren algılamaya başlayıp nerede %100'e ulaşacağını falan seçebilirsiniz. Elinize ulaştığında başlangıçta hafif ölü bölge gözükür, yanlışlıkla basma durumu olmasın diye sanırım. Deneme-yanılma yöntemi ile başlangıç deadzone ayarı yaparsınız uygulamadan. Şarj yüzdesi de oradan takip edilir, arka tuşları da oradan atama yaparsınız. Koldan uğraşmazsınız her şeyle.
Herkes söylemez hocam bende bir anlık övgüler yağdırıyorlar diye aldım ama malesef hayal kırıklığı yaşadım bu fiyatlarda daha iyisi var mıdır bilmem ama bütçe arttırıp gamesir almaya bakın derimhmmm hocam onun ölü noktasının olması kötü olmuşçünkü o tarz oyunlarda zaten ayarlı gaz veya fren yapmak için alıyorum