PC için gamepad tavsiye

v3ys

80+
Reaksiyon skoru
91
Arkadaşlar gamepad almak istiyorum. Konsolum yok sadece pc de oynayacağım. FC 25, savaş oyunları her türlü oyunu oynarım.

msi force gc 300 almayı düşünüyordum. Ancak xbox gamepassten oyunlar oynarken ea play dan yada sıkıntı falan olur mu kafama takıldı. Siz ne önerirsiniz bildiğim bir konu değil.
XBOX 9. nesil gamepad mi alsam acaba xbox gamepassten oynayacağım için?
Bilmemek çok zor yardımcı olur musunuz?
Ne önerirsiniz?

Bütçe ne kadar hocam?

Gamesir supernova tavsiye ederim fiyatına göre rakibi yok bence.

Bütçe ne kadar hocam?
Net bir bütçe yok. Üniversite öğrencisiyim aşırı para da harcamak istemiyorum ama almışken iyi almak istiyorum. Fazla zorlamadan fiyaet performans .
Şöyl diyim 3500 tl ye alacakken 4000 e çok daha iyisi varsa 4 e çıkarım gibi düşün reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamesir supernova tavsiye ederim fiyatına göre rakibi yok bence.
Dostum pek de bilgili değilim oyunlara bağlanmada sıkıntı falan çeker miyim acaba?

Net bir bütçe yok. Üniversite öğrencisiyim aşırı para da harcamak istemiyorum ama almışken iyi almak istiyorum. Fazla zorlamadan fiyaet performans .
Şöyl diyim 3500 tl ye alacakken 4000 e çok daha iyisi varsa 4 e çıkarım gibi düşün reis
Hocam o zaman alabiliyorsanız Gamesir Cyclone 2 alın, bütçeden kısmak isterseniz Gamesir Supernova ya da Nova 2 Lite alabilirsiniz. Ne kadar para vermek istediğinize göre değişir. Bende Gamesir Nova 2 Lite var, bilgisayarda aygıt yöneticisinde Xbox çevre birimi olarak gözüküyor yani uyumluluk konusunda sorun yaşamazsınız PC'de.

Hocam o zaman alabiliyorsanız Gamesir Cyclone 2 alın, bütçeden kısmak isterseniz Gamesir Supernova ya da Nova 2 Lite alabilirsiniz. Ne kadar para vermek istediğinize göre değişir. Bende Gamesir Nova 2 Lite var, bilgisayarda aygıt yöneticisinde Xbox çevre birimi olarak gözüküyor yani uyumluluk konusunda sorun yaşamazsınız PC'de.
Peki gamesir cyclone 2 ile xbox 9. nesil gamepad aynı fiyat.
Gamesir daha mı iyi acaba?

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
3400-3800 TL bütçe arasında GameSir Cyclone 2 veya Machenike G5 Pro V2 öneririm. 5000 TL’ye çıkabilirseniz GameSir G7 Pro’yu tavsiye ederim, çok premium bir gamepad.

Son düzenleme:
Peki gamesir cyclone 2 ile xbox 9. nesil gamepad aynı fiyat.
Gamesir daha mı iyi acaba?
Xbox 9. Nesil cyclone 2'nin rakibi değil. Cyclone 2 çok daha üstün bir kol. Gizala üzerinden alın, resmi distribütörü ve standıyla beraber yolluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,256
Üyeler
183,404
Son üye
bozukadam
Geri