özellikleriniz neydi?Rdr2 var ama pc özelliklerim orta düzeyde oynarken sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum
Red Dead Redemtion 2Merhaba arkadaşlar watch dogs 1 mafia 1 ve 2 serisi oynadım şimdi oyun arayışındayım böyle hikayesi güzel aksiyonu bol oyun arıyorum aklımda crysis serisi var siz ne önerirsiniz?
Ben olsam cod serisine baslardim cod serileri kisa oluyor çünkü ondan sonra cyrsis gecebilirsin tabi uzun suren oyunları daha cok seviyorsan tam tersiCall of duty la crysis serisi arasında kaldım sence hangisine başlıyım?
benim için kısa ya da uzunluğu fark etmiyor yeterki zevk alayım cod serisini hangisinden başlıyım senceBen olsam cod serisine baslardim cod serileri kisa oluyor çünkü ondan sonra cyrsis gecebilirsin tabi uzun suren oyunları daha cok seviyorsan tam tersi
2007 yapımı Modern Warfare 1 sonra 2 ve 3 onları bitir sonra call of duty ghosts oyna sonra black ops oyna benim en sevdiklerim bunlarbenim için kısa ya da uzunluğu fark etmiyor yeterki zevk alayım cod serisini hangisinden başlıyım sence
aklımda call of duty 2 ve 3 oynayıp bitirmek ve modern warfare serisine geçmek var sence mantıklı mı?2007 yapımı Modern Warfare 1 sonra 2 ve 3 onları bitir sonra call of duty ghosts oyna sonra black ops oyna benim en sevdiklerim bunlar
Modern Warfare öncesi bana çok eski geliyo modern Warfare de grafik olarak iyi değil ama oynanış ve hikaye açısından mükemmeller bir de Türkçe yama kur misaklımda call of duty 2 ve 3 oynayıp bitirmek ve modern warfare serisine geçmek var sence mantıklı mı?
Call Of duty Gerçek Hayat Savaş oyunu Crysis bilimkurgu oyunuCall of duty la crysis serisi arasında kaldım sence hangisine başlıyım?