Neler Yeni

PC için her bütçeden Gamepad önerisi lazım

catsped

80+
PC'de kullanmak için gamepad arıyorum. Daha önce hiç gamepad kullanmadım. Bu yüzden bilgim yok. Bilgisayarım masaüstü olduğundan Bluetooth yok ama kablosuz olsun istiyorum. Dongle ile çalışan olursa süper olur. Sizlerden ricam, en kaliteli ile ortalama olupta fiyat performans olan ürünlere kadar bildiğiniz her bütçeden alınabilecek tüm gamepadleri paylaşıp ufak bir bilgilendirme yapmanız. Şuan piyasadaki en kaliteli gamepadler nelerdir?

Örnek olarak bunları buldum: Fantech - Xbox - 8Bitdo

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam bi 2 3 hafta sonra olsa liste hazırlayıp paylaşacaktım tierlist gibi nedenlerini yazarak, eğer bekleyebilirseniz beni etiketlediğinizde atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa fiyat aralıklarını yazarsanız şimdi aklıma gelenleri paylaşırım gene

catsped

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi 2 3 hafta sonra olsa liste hazırlayıp paylaşacaktım tierlist gibi nedenlerini yazarak, eğer bekleyebilirseniz beni etiketlediğinizde atabilirim

Yoksa fiyat aralıklarını yazarsanız şimdi aklıma gelenleri paylaşırım gene
Beklerim ama şimdi de aklına gelenleri paylaşsan iyi olur bi fikir sahibi olurum en azından. Öyle çokta para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ama kaliteli diyorsan çıkarım 3,500 civarına.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam wraithte blitz 2'nin TMR versiyonunun stoklarının bayandır yenilenmediğini hesaba katarak onu listeye almıyorum.
3500 civarına bence en mantıklı kollar: gamesir tarantula pro(ps düzeninde, TMR joystickleri var, buton tarzı tuş kombinasyonu ile mekanik olarak değişiyor, şarj standı var)
Machenike g5 pro v2(mekanik tuşları var, hall effect trigger ve joystick, değiştirilebilen joystickleri var, yanında şarj standı yok lakin fiyatına göre güzel bir kol)
Kalan fiyatlar için mesajımın bulunduğu konulara bakabilirsiniz. Aliexpress, tr her yerden kaliteli kol önerileri yaptım

Yakın zamanda temuya machenike g1 pro geldi, hem sticklerde hem triggerlarda tmr bulunduruyor. Lakin kalibrasyonu kendiniz yapmanız gerekiyor biraz stickler tam ayarlanmamış sanırsam. Windowsun kendi ayarlarında var yapması araştırıp bulabilirsiniz, pc uygulaması olmadığından ordan yapamıyoruz malesef. 1550 liraya geliyor vergiler dahil

fr1stt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ata
Hocam wraithte blitz 2'nin TMR versiyonunun stoklarının bayandır yenilenmediğini hesaba katarak onu listeye almıyorum.
3500 civarına bence en mantıklı kollar: gamesir tarantula pro(ps düzeninde, TMR joystickleri var, buton tarzı tuş kombinasyonu ile mekanik olarak değişiyor, şarj standı var)
Machenike g5 pro v2(mekanik tuşları var, hall effect trigger ve joystick, değiştirilebilen joystickleri var, yanında şarj standı yok lakin fiyatına göre güzel bir kol)
Kalan fiyatlar için mesajımın bulunduğu konulara bakabilirsiniz. Aliexpress, tr her yerden kaliteli kol önerileri yaptım

Yakın zamanda temuya machenike g1 pro geldi, hem sticklerde hem triggerlarda tmr bulunduruyor. Lakin kalibrasyonu kendiniz yapmanız gerekiyor biraz stickler tam ayarlanmamış sanırsam. Windowsun kendi ayarlarında var yapması araştırıp bulabilirsiniz, pc uygulaması olmadığından ordan yapamıyoruz malesef. 1550 liraya geliyor vergiler dahil

hocam diğer postta da karşılaşmıştık. machenike tr distribütörünü aradım. diğer gamepadlerde 2 hafta içinde gelecek dediler.

onları bekleyebilirler

hashasii

80+ Bronze
3000 bütçe çift kol önerebilir misin kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,759
Üyeler
170,414
Son üye
dglcn
Top Bottom