nasılbi hoparlör istiyon pc içinmi bluteothlumu yoksa kablolumubeyler 750-800 TL ye kadar hoparlör önerisi verin lütfen pek araştırıp ilgilendiğim bi konu değil şimdiden teşekkürler
beyler 750-800 TL ye kadar hoparlör önerisi verin lütfen pek araştırıp ilgilendiğim bi konu değil şimdiden teşekkürler
PC İÇİN İSTİYORUM SİSTEM KURUYORUM KULAKLIKTAN HARİÇ Bİ HOPARLÖR BAĞLAMAK İSTİYORUMnasılbi hoparlör istiyon pc içinmi bluteothlumu yoksa kablolumu
bi atıklarıma bakın rampage olan da iyiPC İÇİN İSTİYORUM SİSTEM KURUYORUM KULAKLIKTAN HARİÇ Bİ HOPARLÖR BAĞLAMAK İSTİYORUM
TEŞEKKÜRLER ÖNERİLERİN İÇİNbi atıklarıma bakın rampage olan da iyi
Ben 2+1 ses sistemi kullanıyordum çok memnundum, komşular sıkıntı çıkar
Ben 2+1 ses sistemi kullanıyordum çok memnundum, komşular sıkıntı çıkardı
Model hatırlamıyorum da creative markaydıTEŞEKKÜRLER ÖNERİLERİN İÇİN
Mesaj otomatik birleştirildi:
MARKA NE KULLANIYORDUN KNK
Z120ye 100tl ekliyip z150 almak mantıklı mı. Peki z150ye 400ekliyip z200 almak mantıklı mı. Bence Z150 yeter bananasılbi hoparlör istiyon pc içinmi bluteothlumu yoksa kablolumu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage RMS-X9 2.0 RGB Işıklı Multimedia 5v 30db Gaming Oyuncu Speaker Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage RMS-X9 2.0 RGB Işıklı Multimedia 5v 30db Gaming Oyuncu Speaker yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comlogitech Z150 2.0 Multımedıa Hoparlör Siyah 980-000814 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech Z150 2.0 Multımedıa Hoparlör Siyah 980-000814 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com