hocam sanırım bütçeyi vahiy yoluyla alacağızYakuza veya platformer tarz oyunlar joystickle daha iyi oynanındığını duydum bende pc için bir joystick almak istiyorum fakat hiç bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
unutmuşum kusura bakmayın 500 tl bütçem var .hocam sanırım bütçeyi vahiy yoluyla alacağız
Dostum bütçe belirtmelisin. Öneri olarak da F310 diyebilirm.Yakuza veya platformer tarz oyunlar joystickle daha iyi oynanındığını duydum bende pc için bir joystick almak istiyorum fakat hiç bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
logitech f710unutmuşum kusura bakmayın 500 TL bütçem var .
500TL ise Xbox kolu alabilirsin.unutmuşum kusura bakmayın 500 TL bütçem var .
hangi xbox kolunu almalıyım link atabilir misiniz?500TL ise Xbox kolu alabilirsin.
Dostum eğer kablosuz istiyorsan Xbox kolu en mantıklı tercih olucaktırhangi xbox kolunu almalıyım link atabilir misiniz?
Şimdi link atmayayım, linkteki üründe sorun çıkar falan üstüme kalır (daha önce yaşadım). İnternette Xbox Series S/X gamepad diye aratınca çıkıyor zaten. Güvenli ve iyi yerlerden alırsanız daha iyi olur. Bazıları kendiliğinden 500-600TL civarı, bazıları indirimde 500TL oluyor.hangi xbox kolunu almalıyım link atabilir misiniz?