Bütçe beni aşıyor ama yinede teşekkür ederim
Peki ne önerirsiniz uzun kablolu Gamepad mı?Hocam o bütçede çok iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ve kablosuz istiyorsuz kablosuz olması çoğunlukla bağlantı kopması yaşabilme olağını arttırıyor
Kısaca kablosuz almanı önermem o bütçede kopma yaşabilirsin
Teşekkür ederim ama işte bütçe zorlamasa alırdımBen Pusat Pro kullanıyorum,senin bütçeni aşıyor ama gerçekten çok iyi, eğer PS dizilimine sahip Gamepad istersen F710 var, o da kablosuz.
Ayrıca kablolu istiyorsan F310 var.Benim önerim kesinlikle Pusat Pro,gerçekten çok iyi.
![]()
Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!www.monsternotebook.com.tr
PC için uyumlu mu? Sıkıntı olur mu bağlantıda?![]()
Sony PS4 Dualshock PS4 Joystick Oyun Kolu V2 Yeni Nesil Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sony PS4 Dualshock PS4 Joystick Oyun Kolu V2 Yeni Nesil Siyah en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PS4 Dualshock PS4 Joystick Oyun Kolu V2 Yeni Nesil Siyah incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
PC için uyumlu mu? Sıkıntı olur mu bağlantıda?
Ps gibi anladığım kadarıyla. Peki uzun ömürlü müdürBluetooth ile bağlarsın. Bataryası bitince de kablo ile kullanırsın.