PC İçin Kablosuz Gamepad Önerisi?

kingteker

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar pc yi hdmi ile tvye bağlayıp oyun oynayacağız. Buna uygun kablosuz Gamepad önerir mısınız? Bütçe en fazla 150 TL

Hocam o bütçede çok iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ve kablosuz istiyorsuz kablosuz olması çoğunlukla bağlantı kopması yaşabilme olağını arttırıyor
Kısaca kablosuz almanı önermem o bütçede kopma yaşabilirsin

Hocam o bütçede çok iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ve kablosuz istiyorsuz kablosuz olması çoğunlukla bağlantı kopması yaşabilme olağını arttırıyor
Kısaca kablosuz almanı önermem o bütçede kopma yaşabilirsin
Peki ne önerirsiniz uzun kablolu Gamepad mı?

Ben Pusat Pro kullanıyorum,senin bütçeni aşıyor ama gerçekten çok iyi, eğer PS dizilimine sahip Gamepad istersen F710 var, o da kablosuz.
Ayrıca kablolu istiyorsan F310 var.Benim önerim kesinlikle Pusat Pro,gerçekten çok iyi.

Ben Pusat Pro kullanıyorum,senin bütçeni aşıyor ama gerçekten çok iyi, eğer PS dizilimine sahip Gamepad istersen F710 var, o da kablosuz.
Ayrıca kablolu istiyorsan F310 var.Benim önerim kesinlikle Pusat Pro,gerçekten çok iyi.

Teşekkür ederim ama işte bütçe zorlamasa alırdım

Zamanında Logitech'in gamepadini 50 tl ye almıştım şu aralar vatan da 199 tl gibi bi fiyatta kesinlikle öneririm 5 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim :))

Geri