G435 onermem iyi bir model deilLogitech g435 almayı düşüyorum arkadaşım onu görmüş 3 k falan butce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardim bekliyorum arkadaşlar??
G435 güzel ancak oyun için kullanılır mı tartışılır. Daha çok müzik dinlemelik bir kulaklık.Logitech g435 almayı düşüyorum arkadaşım onu görmüş 3 k falan butce
hocam asus rog strix go bak istersen baya iyi pc içinde kullanılabiliyorG435 güzel ancak oyun için kullanılır mı tartışılır. Daha çok müzik dinlemelik bir kulaklık.
2. El G733 veya G535 alınabilir.
Menteşe yerlerinden kırılıyor kronik. Tavsiye etmem.hocam asus rog strix go bak istersen baya iyi pc içinde kullanılabiliyor
iyiki söylediniz hocam bende onu almayı düşünüyodumMenteşe yerlerinden kırılıyor kronik. Tavsiye etmem.
G733 mikrofonuna dair çok kötü izlenimler var Discord platformunda felan çok kötü diyorlar.G435 güzel ancak oyun için kullanılır mı tartışılır. Daha çok müzik dinlemelik bir kulaklık.
2. El G733 veya G535 alınabilir.
Steelseries Arctis 1 Wireless alınabilir.Logitech g435 almayı düşüyorum arkadaşım onu görmüş 3 k falan butce
G535 ve G435 için de aynı şey söyleniyor. 1 sene G435 kullandim, 1 senedir de G535 kullanıyorum. G535'te hiçbir sorun yok. G435'te de aktif gürültü engelleyici yoktu, onu da discord'un kendi gürültü engelleyicisiyle çözüyordum.G733 mikrofonuna dair çok kötü izlenimler var Discord platformunda felan çok kötü diyorlar.
Steelseries Arctis 1 Wireless alınabilir.
G535 ve G435 için de aynı şey söyleniyor. 1 sene G435 kullandim, 1 senedir de G535 kullanıyorum. G535'te hiçbir sorun yok. G435'te de aktif gürültü engelleyici yoktu, onu da discord'un kendi gürültü engelleyicisiyle çözüyordum.
Arctic 1, G435'in bile rakibi değil bence. Eski ve zayıf bir model. O zaman G435 ya da G535 alması işini görür ha bakıldığı zaman bütçede Artic 1 uygun geliyorsa alınmaz değil.
Bütçende biraz artış olursa Razer Barracuda X 2022 alabilirsin seçmek tamamen sana kalmış aslında bizler sana sunduk Barracuda X 2022,Logitech G535,Logitech G435,SteelSeries Artic 1 Wireless tercih edebilirsin hem incelemeleri hem forum karşılaştırmalarına bakıp kendi gözünede güzel geleni seçebilirsin.Logitech g435 almayı düşüyorum arkadaşım onu görmüş 3 k falan butce