- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim sağol xbox alacağımVar ama pc için uyumlu değil. Çoğu oyunu xbox gamepad düzeni olarak oynamak zorunda kalırsın o da saçma olur. Zaten dualsense'in özelliklerini pc'de kullanamıyorsun o yüzden gereksiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim xbox alacağım. hocam nereden güzel uyguna alabilirim yardımcı olurmusun?neden garıp gelıyor hocam ben daha once hıc kullanmadım 2 3 hafta once ıncehesap cuma ındırımınde 2.1k ya aldım sorunsuz urun 2yıl garantılı ele gayet guzel oturuyor tıtresımı cok ıyı mesela forza 5 oynarken kumluk bı alana falan gırdıgınde yada gaza abandıgında o patınaşı falan hıssedebılıyosun
sağol teşekkür ederimhocam bana kalırsa xbox 9.nesil al çok rahat ama yok dersen
Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.690,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
öyle yapacağım sağol teşekkür ederim uyguna nereden alabilirim?almadan önce xbox kolu geliyordu bana da ancak aldıktan bir hafta sonra kol ergonomik olarak kullandığım diğer kollardan daha rahat geldi xbox al geç derim
Son düzenleme: