Neler Yeni

Öneri Pc için LAN kablosu önerisi online oyunlar için

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
Dostlar 20 dk önce de açmıştım fakat doğru dürüst bir adaptör gelmedi biraz da araştırdım modemden kablo çekmek sanırım daha az ping oluşturacak.
Kaliteli mi kaliteli ping yükseltmicek ethernet kablosu önerebilir misiniz? ( ağırlıklı olarak cs go pubg oynayacağım ve film falan izlerim.)
Anakartım : msi z 390 A pro
pc ile modem arasında yaklaşık 4-5 belkide 6 metre var.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
kablonun hiç bi önemi yok aşırı kalitesiz olmadığı sürece internetten bakın cat6 bi kablo işinizi görecektir uzunluğunuda farketmez meteri 1 tl mi 1.25 tl mi ne öyle bişey olması lazım alırken kalitesiz almayın yeter cat6da bakır kablo var içinde kırılmasını engellemek için o yüzden kalitelidir.

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablonun hiç bi önemi yok aşırı kalitesiz olmadığı sürece internetten bakın cat6 bi kablo işinizi görecektir uzunluğunuda farketmez meteri 1 tl mi 1.25 tl mi ne öyle bişey olması lazım alırken kalitesiz almayın yeter cat6da bakır kablo var içinde kırılmasını engellemek için o yüzden kalitelidir.
cs go da tahminen kaç ping alınır peki?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
internetine bağlı kardeşim o kabloyla alakası yokki bunun :)

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
internetine bağlı kardeşim o kabloyla alakası yokki bunun :)
onu biliyorum hız belirtmeyi unutmuşum 8 mbps ama wifi alıcısı iyi olmadığından mıdır bilemem genelde 3 4 lerde takılıyor hız.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
onu biliyorum hız belirtmeyi unutmuşum 8 mbps ama wifi alıcısı iyi olmadığından mıdır bilemem genelde 3 4 lerde takılıyor hız.
sıkıntı yok ben köydeyim tr sunucusunda 60 90 ping arasında alıyosan çok iyidir zaten 80 den yukarı çıkmaz kabloyu al farkı göreceksin hızın pek bi manası yok ping konusunda servere ve internetin dağıtıldığı dolaba yakınlıkla alakası var. kablo en temiz çözüm online oyunlarda. pişman olmazsın zaten yapacağın masraf 10 tl var ben diğer merkezdeki evimde 20 mt kullanıyorum sabit 28 ping lol, csde 70.

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
https://www.hepsiburada.com/alfais-4612-cat6-ethernet-patch-internet-kablosu-10-m-p-HBV00000DFMF0 bu iyi midir?
sıkıntı yok ben köydeyim tr sunucusunda 60 90 ping arasında alıyosan çok iyidir zaten 80 den yukarı çıkmaz kabloyu al farkı göreceksin hızın pek bi manası yok ping konusunda servere ve internetin dağıtıldığı dolaba yakınlıkla alakası var. kablo en temiz çözüm online oyunlarda. pişman olmazsın zaten yapacağın masraf 10 tl var ben diğer merkezdeki evimde 20 mt kullanıyorum sabit 28 ping lol, csde 70.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve doğru kablo değil mi bu? direk takıp çalışacak mı?

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
herhangi bir cat6 kablosu işini görür yok ben üst düzey bir şey istiyorum dersen cat7lere bakabilirsin n11 gibi sitelerden türliyede cat7 üzeri geldi mi bilmiyorum ama ping sadece bağlantınla alakalı değil sunuculara mesafe ile de alakalı bir durum mesela 1 ilde 25 ping alırken LOLde
150 km uzakta 60 ping almışlığım var

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
herhangi bir cat6 kablosu işini görür yok ben üst düzey bir şey istiyorum dersen cat7lere bakabilirsin n11 gibi sitelerden türliyede cat7 üzeri geldi mi bilmiyorum ama ping sadece bağlantınla alakalı değil sunuculara mesafe ile de alakalı bir durum mesela 1 ilde 25 ping alırken LOLde
150 km uzakta 60 ping almışlığım var
https://www.hepsiburada.com/alfais-4612-cat6-ethernet-patch-internet-kablosu-10-m-p-HBV00000DFMF0 bunu alıyorum o zaman?

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552