208 de pahalı yavKaliteli gamepadler arasında en ucuzu Logitech F310 diye biliyorum.
evet. ben F710 kullanıyorum. bunun aynısı sadece kablosuz gayet memnunum. uzun zamandır kullanıyorum.Kaliteli gamepadler arasında en ucuzu Logitech F310 diye biliyorum.
O kaç paraevet. ben F710 kullanıyorum. bunun aynısı sadece kablosuz gayet memnunum. uzun zamandır kullanıyorum.
F710 350liraO kaç para
Bunlar niye bu kadar pahalı yav .Ben 50-100 arası kaliteli f/p vardır diye düşünmüştümF710 350lira
pes için xbox 360 kolu oneririm. ama kablolu olsun. kablosuz kol alırsan extra bir parça gerekiyorr
ben xbox 360 kontrolcüsü kullandım memnunum. 11 yıldır kullanıyourm bozulmadı kendisi.
F710 350lira
pes için xbox 360 kolu oneririm. ama kablolu olsun. kablosuz kol alırsan extra bir parça gerekiyorr
ben xbox 360 kontrolcüsü kullandım memnunum. 11 yıldır kullanıyourm bozulmadı kendisi.
Bunlar niye bu kadar pahalı yav .Ben 50-100 arası kaliteli f/p vardır diye düşünmüştüm
ben satarım 150ye sizeİnternette satılan bütün USB kablolu Xbox 360 kolları çakma, genelde fiyatları 100-150 TL arasıdır bunlar net çakma, farkı ne dersen 6 ay sonra benimki gibi rahmetli olabilir yada daha erken .
Bu pcde çalışır değil mi?Kaliteli gamepadler arasında en ucuzu Logitech F310 diye biliyorum.
Çalışır.Bu pcde çalışır değil mi?