Neler Yeni

Pc için oyun kolu önerisi

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
Aynısı kullanıyorum.çok güzel gamepad hafif bi deadzone var çok göze batmıyor ets2 de tır sürebiliyorum o deadzone ile titreşimi güçlü, 1 sene oldu alalı hala sağlam, şarjı da çok gidiyor ve oyunlarda direk xbox kolu olarak görüyor.
ölü bölgesi çok diyen var
limiti zorlayıp bundan almayı düşünüyorum çok öveni var ve evet trendyol'dan almam gerekiyor birkaç şeyi daha trendyoldan alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kayra
Birde bunun yeşil rengi var baya güzel ikisi alınıp güzel dekor da yapılabilir.
İki renk arasında 1500 tl filan oynuyor herhalde hocam, akakçede öyle gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

limiti zorlayıp bundan almayı düşünüyorum çok öveni var ve evet trendyol'dan almam gerekiyor birkaç şeyi daha trendyoldan alıyorum.
Hocam inceleme videosu falan varsa izleyip sonra alın bence. 2 değerlendirme var kolda

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
bugra
Öyle çok değil abartıyorlar da, tabi bütçe varsa 8bitdo gamepadleri güzel alınır aliexpressde fln daha ucuz oluyor diye biliyorum.

İki renk arasında 1500 tl filan oynuyor herhalde hocam, akakçede öyle gösteriyor

Hocam inceleme videosu falan varsa izleyip sonra alın bence. 2 değerlendirme var kolda
Normalde aynı fiyattı Artık üretilmiyor herhalde, çok satmıyordu. 2 yerde var zaten onlar da piyasada yok diye şişirmişler

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384