Neler Yeni

Çözüldü✓ Pc için ps5 dualsense alicam Help

wonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tufan Candemir
Arkadaşlar pc de ea fc 24 oynamak için ps5 dualsense almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum internette yok eurasia garantili , yok ithalatçı garantili yazıyor aklim karışıyor ne yapmam lazım tavsiye alırım. Ps5 dualsense alma sebebim ileride ps5 almayı düşünüyorum bidaha kola para vermek istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,968
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
sony eurasia garantisi sony destek veriyor alabilirsiniz. ama ps5 kesin değilse xbox 9. nesil daha iyi olur windows ile uyumluluk açısından.

wonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tufan Candemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sony eurasia garantisi sony destek veriyor alabilirsiniz. ama ps5 kesin değilse xbox 9. nesil daha iyi olur windows ile uyumluluk açısından.
O xbox kolu tasarımı ben ona alışamam o kadar değil hocam o kadar değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,968
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
O xbox kolu tasarımı ben ona alışamam o kadar değil hocam o kadar değil
ben 7 yıl ps4 kolu kullandım sonrasında xbox koluna geçtim ve 1 günde alıştım hatta daha rahat ettim.

ben 7 yıl ps4 kolu kullandım sonrasında xbox koluna geçtim ve 1 günde alıştım hatta daha rahat ettim.
Hocam ben aile dostuna gittiydim bi 5 sene önce orda ps kolunu aldıydım sonra monster almıştım oyun kolu xbox tipi dizayn edilmişti çok rahat etmiştim şu anda da xbox 9.nesil kullanıyorum

wonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tufan Candemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani zaten ileride ps5 alacağım için xbox kolu pek işime yaramayacak o yüzden ps5 kolu istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,968
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom