Neler Yeni

Pc için tak çalıştır gamepad önerisi

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Bütçe
1000
Selamlar herkese.
Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için gamepad arıyorum fakat fiyatlar çok karışık. Daha uyumlu çalışır diye düşündüğümden xbox gamepad bakıyorum, ama hayatımda hiç kullanmadım o tür bir kol. Benim için gamepad denildiğinde gözümde Ps kolu canlanıyor, alışabilir miyim bilmiyorum. Ps kolu alıp onu da Pc de kullanabileceğimi biliyorum fakat zart zurt uygulamalarla uğraşmak istemiyorum. Xbox Padlerdeki fiyatları anlayamadım açıkçası, X sitesinde 250 TL olan pad başka bir sitede 500 600 TL. Her konuda danıştığım bu foruma bu konuyu da danışmak istedim. Bütçem 1000TL altı. Önerilerinizi, görüşlerinizi bekliyorum.

TahinPekmez

80+ Silver
Ps4 kolu al, bluetooth 5.0 al, ds4 windows kur tamam.

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps4 kolu al, bluetooth 5.0 al, ds4 windows kur tamam.
Hocam bende bi ara saçma sapan bi kol vardı Ps tarzında. Muhtemelen replika falan olduğu için yapmam gerekiyordu bunu bilmiyorum ama saçma sapan programlar indirip onlarla kolun tuşlarını xbox dizilimine göre yapmam gerekiyordu oyunlarda çalışması için. Böyle bir şey gerektiriyorsa hiç uğraşmak istemiyorum. 1 2 yerde uyumluluk problemleri olduğu için Ps kolu alanların keşke Xbox kolu alsaydım dediğini gördüm.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Selamlar herkese.
Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için gamepad arıyorum fakat fiyatlar çok karışık. Daha uyumlu çalışır diye düşündüğümden xbox gamepad bakıyorum, ama hayatımda hiç kullanmadım o tür bir kol. Benim için gamepad denildiğinde gözümde Ps kolu canlanıyor, alışabilir miyim bilmiyorum. Ps kolu alıp onu da Pc de kullanabileceğimi biliyorum fakat zart zurt uygulamalarla uğraşmak istemiyorum. Xbox Padlerdeki fiyatları anlayamadım açıkçası, X sitesinde 250 TL olan pad başka bir sitede 500 600 TL. Her konuda danıştığım bu foruma bu konuyu da danışmak istedim. Bütçem 1000TL altı. Önerilerinizi, görüşlerinizi bekliyorum.
Ps koluyla uğraşma 3. parti yazılım falan, Xbox kolu al. Uzun süre Ps ardından Xbox kullanan biri olarak, 3 gün bile zorlanmazsın hemen alışırsın aman aman bir alışma süresi yok gözünde büyütme. Windows kullanıyorsan kesinlikle Xbox dışında bir şey alma.

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps koluyla uğraşma 3. parti yazılım falan, Xbox kolu al. Uzun süre Ps ardından Xbox kullanan biri olarak, 3 gün bile zorlanmazsın hemen alışırsın aman aman bir alışma süresi yok gözünde büyütme. Windows kullanıyorsan kesinlikle Xbox dışında bir şey alma.
Teşekkür ederim hocam. Pad önerin var mı acaba? Nerden nasıl hangi model almam gerektiğini bilmiyorum açıkçası.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Teşekkür ederim hocam. Pad önerin var mı acaba? Nerden nasıl hangi model almam gerektiğini bilmiyorum açıkçası.
Maalesef hocam pek bilgim yok o konuda, fiyatlar uçmuş. 1.5k - 2k civarlarında son modeller.

HDogus

80+ Bronze
Xbox kolundan şaşma en stabil çalışanları onlar oluyor. Birde mümkünse vatan,mediamarkt gibi yerlerden al sahte olabiliyor.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel

Cihangir

80+ Gold
Selamlar herkese.
2. el xbox 9. nesil al çok iyi

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Steamda çalıştıramadım hocam steam dışı harika çalışıyor ama steam açıldığı gibi kol çöküyor. Bilginiz varmı
o steam kol ayarlarındandır steam kontrolcü ayarlarını gir bütün tikleri kapa

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Selamlar herkese.
benim ps4 v2 beyaz var satabilirim sana sadexe x360 indirceksin bu kadar

YazılımKafa

80+ Gold
Hocam bende bi ara saçma sapan bi kol vardı Ps tarzında. Muhtemelen replika falan olduğu için yapmam gerekiyordu bunu bilmiyorum ama saçma sapan programlar indirip onlarla kolun tuşlarını xbox dizilimine göre yapmam gerekiyordu oyunlarda çalışması için. Böyle bir şey gerektiriyorsa hiç uğraşmak istemiyorum. 1 2 yerde uyumluluk problemleri olduğu için Ps kolu alanların keşke Xbox kolu alsaydım dediğini gördüm.
Bende dualsense var ve cidden bazı oyunlarda gereksiz yoruyor. Uyumluluk problemi var. Tavsiyem xbox controller alman yönünde

Allmuted

80+ Bronze
İkinci el 9nesil xbox kolu al yanına da ub500. Pc de dualsense bile kullandım uğraşılmaz o yazılımlarla xboxta tuşa basıp kolu açıyosun bitti gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,038
Üyeler
166,867
Son üye
Barış Erdem
Top Bottom