meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
ve anladığım kadarıyla bulmak zor, amazonda 2 bin liradan fazla satılan ama aliexpreste 31 dolar olan bir ürün buldum
tr.aliexpress.com
Aliexpresten en son alışveriş yaptığımda dolar 3 liraydı. laptoptan monitöre gecinde aslında ne kadar faydalı bir şey olduğunu söylerken S. Jobs'ı bir defa daha analım. Neyse, gözyaşlarımızı sildikten sonra şunu sormak istiyorum, böyle bir ihtiyacınız oldu mu TR'de bir alternati var mı satışta olan ve buradan alsam sıkıntı yaşar mıyım 27 30 dolar muahbbeti falan vardı
apple'ınki var ama hep pahalı hem pc'de nasıl çalışır bilemiyorum

Taşınabilir Parça Pedi Çok Konumlu USB Dokunmatik Yüzey Fare Yüksek Hassasiyetli Dokunsal Geribildirim Ergonomik Trackpad Dizüstü Bilgisayar Faresi iPad Mac için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Aliexpresten en son alışveriş yaptığımda dolar 3 liraydı. laptoptan monitöre gecinde aslında ne kadar faydalı bir şey olduğunu söylerken S. Jobs'ı bir defa daha analım. Neyse, gözyaşlarımızı sildikten sonra şunu sormak istiyorum, böyle bir ihtiyacınız oldu mu TR'de bir alternati var mı satışta olan ve buradan alsam sıkıntı yaşar mıyım 27 30 dolar muahbbeti falan vardı
apple'ınki var ama hep pahalı hem pc'de nasıl çalışır bilemiyorum