Jonkey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 69
Pc için bu masayı almayı düşünüyorum boyutları tam istediğim gibi başka önerisi olan varsa da bakabilirim
sizce bu masa alınır mı ?
küçük benim için
Şunu aldım iskeleti sağlam gibi duruyor ve ayakları sallanmıyor
Melaminli partik pano diye geçiyor iyi midir acabaalınır gibi malzemesi nedir acaba
küçük benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Melaminli partik pano diye geçiyor iyi midir acaba
pc masasıyla ilgisi bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
up up up
https://www.trendyol.com/mordeka/kitaplikli-l-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-p-83033926 ben bunu aldım geçenlerde, 2monitör kasa koydum baya da yer var hala.Pc için bu masayı almayı düşünüyorum boyutları tam istediğim gibi başka önerisi olan varsa da bakabilirim
güzele benziyor memnun musunuz hocam ?https://www.trendyol.com/mordeka/kitaplikli-l-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-p-83033926 ben bunu aldım geçenlerde, 2monitör kasa koydum baya da yer var hala.
baya memnunum bu fiyata bu kadar işimi görmesi iyi oldu benim için, geniş bir şekilde 2monitör ve kasa koymama rağmen hala yer var, 3. monitörü bile alır şuan. 1aydır kullanıyorum sağlamlıkla ilgili de bir sıkıntım olmadı henüz.güzele benziyor memnun musunuz hocam ?
sağlam mı ürün arada masa yumruk atarım ben![]()
kral sallanma sorunu var mı bir sorun yaşadın mı yani senin aldığını alcam yada bunu almayı düşünüyorumbaya memnunum bu fiyata bu kadar işimi görmesi iyi oldu benim için, geniş bir şekilde 2monitör ve kasa koymama rağmen hala yer var, 3. monitörü bile alır şuan. 1aydır kullanıyorum sağlamlıkla ilgili de bir sıkıntım olmadı henüz.
Sallanma sorunu bu bütçede tüm masalarda var. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Ama dert edilecek kadar çok yok hocam.kral sallanma sorunu var mı bir sorun yaşadın mı yani senin aldığını alcam yada bunu almayı düşünüyorum
var mı bu masaları kullanan arkadaşlar ?
ufak sallanmalar her masada vardır illaki ama rahatsız edecek kadar sallanıyorsa sıkıntıSallanma sorunu bu bütçede tüm masalarda var. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Ama dert edilecek kadar çok yok hocam.
Beni rahatsız etmiyor hocam, düşük sens kullanıyorum mouseu bu sebeple kaldır indir çok hareketli oluyor yine de sallanmıyor.ufak sallanmalar her masada vardır illaki ama rahatsız edecek kadar sallanıyorsa sıkıntı