Üniversite için laptop önerisi

Reaksiyon skoru
15
Mekatronik mühendisiyim ve şuan hazırlık sınıfı okuyorum.
hem hazırlık sınıfı hem mekatronik bölümü için ihtiyacım var şöyle bir model buldum alınır mı?

hem hazırlık sınıfı hem mekatronik bölümü için ihtiyacım var şöyle bir model buldum alınır mı?
kanka kullanacağın bir uygulama var mı varsa söyler misin birde, almışken oyun filanda oynacak mısın?

almışken oyun falan oynarım,en çok solidworks ve autocad kullanacağımı tahmin ediyorum
tamam bende benzer programlar kullanıyorum, bütçen tam ne kadar hocam 30-35 arası mı ona göre atayım laptopları

tamam bende benzer programlar kullanıyorum, bütçen tam ne kadar hocam 30-35 arası mı ona göre atayım laptopları
genel olarak o civarlar biraz fazla biraz az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca buna bakabilir misiniz hocam
https://www.trendyol.com/asus/vivob...107204&filterOverPriceListings=false&sav=true

Çıkmaz hocam

ayrıca hocam şuna bir bakar mısınız?

Çıkmaz hocam

ayrıca hocam şuna bir bakar mısınız?
Fiyat olarak asus pahalı ve soğutma konusunda vivobook serisi iyi değil throttle yersiniz performansınız düşer

Fiyat olarak asus pahalı ve soğutma konusunda vivobook serisi iyi değil throttle yersiniz performansınız düşer
peki bu nasıldır hocam

peki bu nasıldır hocam
Victus serilerinde de yanliş bilmiyorsam hall sensör sorunu var. Onu da tavsiye etmem.

bende 8845 hs var güzel işlemci ama o işlemciye 4050 gitmez bende 4060 var oyunlarda ortalama oyun oynucaksan 4060 lısını bul

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,081
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri