Neler Yeni

Pc ile alakalı başınıza komik bir olay geldimi ?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Sene 2013 falan savaş oyunu oynuyorum. 4 Saat sonra mavi ekran verdi bende ekran kartı yandı sandım. O günden sonra oyun oynamıyorum. Şimdi fark ettim ki bilgisayarı aldıkların'da sistem'de ekran kartı yokmuş...

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Sene 2013 falan savaş oyunu oynuyorum. 4 Saat sonra mavi ekran verdi bende ekran kartı yandı sandım. O günden sonra oyun oynamıyorum. Şimdi fark ettim ki bilgisayarı aldıkların'da sistem'de ekran kartı yokmuş...
Sen dedim aklıma geldi.
İntel hd graphics 4000 in işlemcinin içinde olduğunu bilmiyordum. Dızüstu bilgisayari sokup ekran kartini aramistim.
Hadi onu boşver bilgisayarcıya gittim adam işlemciyi söküp bana verdi 😐

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
laptopumu 6 senedir işlemcinin grafik kartı ile kulandığımı 2 ay önce farkettim

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Şahsen hayır.
İşlemcime stok soğutucu var stok soğutucuya kablo takılmış farkına varmadan bi kaç ay kullandım oyunlarda fps düşüşü oluyordu nese dedilerki iyi soğutmuyordur stok soğutucuyu çıkardım yeni bi hava soğutma aldım(çok dandik )taktım bi nebze öncekine göre iyi ama yine doru düzgün soğutmuyordu sonra hem stok soğutucuyu takıp hemde parayla aldığım soğutucuyu takıp karşılaştıracaktımki stok soğutucuyu taktığımda her şey normalleşti bi baktım ısı değerleri normal sonra aklıma stok soğutucunun önceden çalışmıyor olabileceği geldi içimden bi ha****tir çekmiştim o zaman.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,758
İsim
Eren Yeager
Benim başıma şöyle bir olay gelmişti güç kaynagim bozuktu ve bilgisyar oyun oynarken kapanıp kapanıp duruyordu ve tekrar açtığımda açtığım anda windowsu görmeden kapanıyordu 6 ay bu şekilde idare ettim garantisiz ve sertfikasiz olduğu icindi paramda yoktu bundan dolayı 6 ay boyunca kullanmıştım acaba dedim güç kaynağını inceliyorum ısı ile alakası yok bir tane anahtar vardı assagi çektim bir açtım güç kaynagindan dumanlar çıkmaya başladı 😁 nasıl bir saskinlik olduysa bende videoya çekmiştim o anda sonra ben ne yapıyorum deyip gidip fişi çektim ben hayatımda hiç bu kadar rezalet bir koku koklamadim böyle bir şey yok evin her tarafını bu koku kapladı bilgisyar parcalarina Allah'tan bir şey olmadı ama komik bir olaydı bana göre yanlış bilmiyorsam voltaj ayarı ile oynamisim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mahmut akkurt
Bilgisayarımı win7 den win10 a yükselttim ilk başta bişey yoktu sıkıntısızdı oyuna girdiğimde fps çok ciddi düşmüştü( zaten düşüktü1-2fps alıyodum o an) sonra aklıma geldi ben ekran kartının sürücüsünü indirmedim diye win 7 sürücüsü vardı onu win 10 yapmak için kaldırdım daha sonra amd nin sitesine girdim ve ne göriyim ekran kartı (sapphire amd hd4670) win 10 desteklemiyo sonra araştırdım bi şekilde win 8 sürücüsünü kurdum ve artık bilgisayar 20 dk da bir mavi ekran vermeye başladı en son ayarları kurcalarken win7 ye dön butonunu gördüm ve o macera da bitmiş oldu

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu çok garip bir olay başıma geldi, 8-9 yaşında falandım. Oturdum bilgisayara minecraft oynayacağım. Her simgem indirdiğim her şey falan masaüstümdeydi o zamanlar. Tuttum hepsini işaretledim mouse ile bilgisayar denetim masası her şey dahil. Sildim. Normalde kısayol olması lazım bir şey olmaması lazımdı. Fakat bir anda bilgisayar gitti. Açmaya çalıştığımda açılmıyordu. Windows çökmüştü. O zamanlar bir şey bilmiyorum tabi gittik bilgisayarcıya boş yere 20 TL format parası verdik. Hatırladıkça gülerim öyle işte

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Bilgisayar temizliği yaptıktan sonra bir anda fps düşmüştü. Tabi sıcaklık değerlerine vs. bakmayı da bilmiyorum. Ne oldu ne oldu diye bakarken en son lolden bir arkadaş işlemci fanının kablosunu taktın mı demişti. Ve baktığım da önce sevindim hatayı düzelttiğim için sonrasında baya gülmüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,162
Üyeler
163,274
Son üye
Slawyer
Top Bottom