5600X ile kullanacağın anakart daha kaliteli olur ve Bios Flashback özelliği olur diye düşünmüştüm. Ama B450 HDV R4.0 da bios flashback olmadığı için mecbur bilgisayarcıya götüreceksin flashback olsa kendin güncellerdinGüvenilir. Zamanında çok işimi görmüştü termal macun vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asrock b450m hdv r4.0
Ben de baktım da bios flashback özelliği var mı diye yokmuş5600X ile kullanacağın anakart daha kaliteli olur ve Bios Flashback özelliği olur diye düşünmüştüm. Ama B450 HDV R4.0 da bios flashback olmadığı için mecbur bilgisayarcıya götüreceksin flashback olsa kendin güncellerdin
Hocam bir de size şey soracam pc fanlarından gelen bağlantıları fan kontrolcüye bağladım oradan da psu'dan gelen kabloya bağladım fakat pcyi açtığım an 5-10 saniye için fan kumandasıyla kontrol edebiliyorum sonra kontrol edemiyorum. Bios güncel olmadığı için mi böyle oluyor sence?Sanmam. Bir daha ses çıkardı mı öyle?
Yüksek ihtimalle. Fakat tam bir bilgim yok.Hocam bir de size şey soracam pc fanlarından gelen bağlantıları fan kontrolcüye bağladım oradan da psu'dan gelen kabloya bağladım fakat pcyi açtığım an 5-10 saniye için fan kumandasıyla kontrol edebiliyorum sonra kontrol edemiyorum. Bios güncel olmadığı için mi böyle oluyor sence?