kanka işlemcin maks 3200 MHz destekliyor o yüzden fazla FPS alamazsın 300 ün üzerine çıkamazsın mesela valorantta. ben 3600 MHz ile zar zor 300 FPS alıyorum o yüzden çok kafana takma
yine yanlış bir bilgi daha.. arkadaşlar şunu unutmayın lütfen tamam monitör Hz çok etki ediyor ama fps ne kadar yüksekse o kadar iyi. bunu valorant gibi oyunlarda hissedebiliyorsunuz 150 FPS ile 300 FPS gecikme farkı oluyor bende monitör 60 Hz olduğu halde. çünkü Kare işleme hızı var FPS ne kadar yüksek olursa kare işleme hızı da o kadar azalır ve akıcılık artar
kanka işlemcin maks 3200 MHz destekliyor o yüzden fazla FPS alamazsın 300 ün üzerine çıkamazsın mesela valorantta. ben 3600 MHz ile zar zor 300 FPS alıyorum o yüzden çok kafana takma
Mesaj otomatik birleştirildi:
yine yanlış bir bilgi daha.. arkadaşlar şunu unutmayın lütfen tamam monitör Hz çok etki ediyor ama fps ne kadar yüksekse o kadar iyi. bunu valorant gibi oyunlarda hissedebiliyorsunuz 150 FPS ile 300 FPS gecikme farkı oluyor bende monitör 60 Hz olduğu halde. çünkü Kare işleme hızı var FPS ne kadar yüksek olursa kare işleme hızı da o kadar azalır ve akıcılık artar
Ben gecikme ya da akıcılık ile ilgili bir şey mi söyledim?
Daha cümleyi doğru düzgün okumayıp gelip bana laf anlatıyorsun sen önce cümleyş düzgünce okumayı öğren sonra gelip bana bir şeyler anlat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oğlum oyun donuyormu hayır ulan 200 fps i alan kişi sayısı 1 elin parmağını geçmez ha almıssın 300 fps ha almsın 200 fps ben ets 2 yi 20 fps le oynuyom la
Arkadaşlar valorant da en yüksek ayarlarda 170-250 fps arası alıyorum
minecraftta 200 400 arası alıyorum
bence bu değerler çok az sistemime göre bazı oyunlarda da aynı durumu yaşıyorum.
youtube den baktım i3 10100f ve gtx 1050 ti sistem benle aynı hatta daha fazla fps alıyor
Sistemim de win 11 pro kurulu acaba bundan mı kaynaklı diyicem ama bu kadar fazla fps sorunu windows ile alakalı olamaz bence
SİSTEMİM:
RX6600
İ5 11400
2X8 16GB RAM
M.2 500 GB SSD
H510MH-E ANAKART
İŞLEMCİ : 2.6 GHZ - RAMLAR 2400 MHZ
Orası öyle de monitör o FPS değerlerini göstermediği sürece bir anlamı yok. FPS = HZ dengesinin olması önemli.
Diğer türlü 500 de yazsa, sen Hz kadarını görüyorsun.