Neler Yeni

pc kafayı yedi ve bu çıktı

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
google da takılıyordum bi anda mouse kafayı yedi kasa kasa ilerlemeye başladı bip bip bip diye sesler gelmeye başladı görev yöneticisini açtım bu çıktı tabi bunlar yaşanırken chrome direk beyaz ekranda kilitlendi normalde çok ısınınca veya zorlanınca mavi ekran yerim ama bu sefer böyle oldu neden
wtf.PNG

intel duo, 2gb ram, win 10 ve ssd takılı

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ram yetersiz. 2 gb ram ile W10 kullanılmaz. Oyun oynamıyorsanız hafif Linux dağıtımlarını kullanın

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram yetersiz. 2 gb ram ile W10 kullanılmaz. Oyun oynamıyorsanız hafif Linux dağıtımlarını kullanın
ram yetersiz onu bende biliyorum fakat sadece chrome açıktı ve böyle ilk defa oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Burak
Ram miktarı çok düşük.Windows 7 veya arkadaşında dediği gibi işletim sistemi kullanabilirsiniz.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram miktarı çok düşük.Windows 7 veya arkadaşında dediği gibi işletim sistemi kullanabilirsiniz.
win 10 a baya alıştım ondan 7 ye geçmek istemiyorum yakında pc yi değişeceğim zaten de ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Burak
win 10 a baya alıştım ondan 7 ye geçmek istemiyorum yakında pc yi değişeceğim zaten de ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım
SSD eğer M2 SSD ise windows 7 geçemezsiniz.Boşa uğraşmayınız.Windows 7 altyapısında M2 SSD ler tanımlı olmadığı için kurulum ekranında diskinizi görmeyecektir.

Top Bottom