Neler Yeni

Pc kapalı ama anakart çalışıyor

Emir11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir
Merhabalar ben bi 2 3 hafta önce yeni sisteme geçtim önceden ECS-945 GCT-M2 anakartım vardı pc başlattan normal bi şekilde kapatınca her şey sönüyordu işte ne bileyim mouse ışığı monitör falan ama şu anda anakartım Gigabyte GA-780T-D3L pc kapatınca mouse ışığı sonra usb ler ön taraftakı usblerin ışığı yanmaya devam ediyor biostan ayarı falan varmı neden böle? Birde ben yeni sisteme gectim monitoru falan herseyi bagladim onceden monitörü açınca mavi ışığı yaniyordu şimdi monitörü açıyorum 10 sn sonra falan monitörün o mavi ışığı sönüyor ama görüntüde değışiklik yok çalışmaya devam ediyor.Şimdiden teşekkürler.

Kimera

80+ Bronze
Monitörde bir sıkıntı olduğunu sanmam.
Anakartında ki problem zannettiğiniz şey, anakartın özelliği. USB'ler PC kapalı olsa dahi çalışır. BIOS'dan kapatılabiliyor sanırsam.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Merhabalar ben bi 2 3 hafta önce yeni sisteme geçtim önceden ECS-945 GCT-M2 anakartım vardı PC başlattan normal bi şekilde kapatınca her şey sönüyordu işte ne bileyim mouse ışığı monitör falan ama şu anda anakartım Gigabyte GA-780T-D3L PC kapatınca mouse ışığı sonra usb ler ön taraftakı usblerin ışığı yanmaya devam ediyor biostan ayarı falan varmı neden böle? Birde ben yeni sisteme gectim monitoru falan herseyi bagladim onceden monitörü açınca mavi ışığı yaniyordu şimdi monitörü açıyorum 10 sn sonra falan monitörün o mavi ışığı sönüyor ama görüntüde değışiklik yok çalışmaya devam ediyor.Şimdiden teşekkürler.
Al kankam

Emir11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörde bir sıkıntı olduğunu sanmam.
Anakartında ki problem zannettiğiniz şey, anakartın özelliği. USB'ler PC kapalı olsa dahi çalışır. BIOS'dan kapatılabiliyor sanırsam.
Yok sorun olduğunu düşunmüyordum da hani nasıl kapatırım biostan çünkü hani surekli her kapatişta fis cekmek zor geliyor bios ekranimin fotosunu da atarim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sağol fps ile ilgili bi konu acicam da kategori olarak hangisini seceyim

Benim anakart eski tip nasıl yapıcam

Son düzenleme:

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Yok sorun olduğunu düşunmüyordum da hani nasıl kapatırım biostan çünkü hani surekli her kapatişta fis cekmek zor geliyor bios ekranimin fotosunu da atarim

Çok sağol fps ile ilgili bi konu acicam da kategori olarak hangisini seceyim

Benim anakart eski tip nasıl yapıcam
Windows tan kapat sistem tavsiyesi olabilir

Emir11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir
Youtube da videolari var da benim anakart eskk model gibi mavi bios var nasil kapaticam ya

Emir11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir
Sizi neden rahatsız ediyor ki ?
Bilgisayarınızı masanın üstüne koyun. Bilgisayarı kapattığınız zaman arkadan şalteri kapatın.
Ya bazen unutulabiliyor abimm mesela kapatmiyor biostan ayarini yapsam kapanincada direk gider tamam mis deil mi

Top Bottom