Psu markası neBulunduğum.bolgede çalışma dan dolayı 3 kere elektrik.gidip geldi pes peşe pc ye herhangi bi zararı olur mu fiş ten cekeyim mi yoksa
Pc açıkmıydı?Bulunduğum.bolgede çalışma dan dolayı 3 kere elektrik.gidip geldi pes peşe pc ye herhangi bi zararı olur mu fiş ten cekeyim mi yoksa
bir şey olmaz akım korumalı priz varsa.Pc kapalıydı da psu markası.aigo.sanirim gamegaraj hazır.sistemi 650w 80 bronze bisey
Valla normal.bi priz aldım yani 1 yıldır bisey olmadi.tabide olmucagi anlamına gelmiyor. Kapaliyken oldu Şimdi açtım normal.calisti herzamanki.gibibir şey olmaz akım korumalı priz varsa.
Kablo prize bagliya sonuçta kapalıda olsa güç almıyor muKapalı pcye ne olcak, güçte olmayan pcye bir şey olmaz fikrimce.
O zaman bir şey olmamış.Valla normal.bi priz aldım yani 1 yıldır bisey olmadi.tabide olmucagi anlamına gelmiyor. Kapaliyken oldu Şimdi açtım normal.calisti herzamanki.gibi
Pc fişe takılıysa psu hala güç almaya devam edebilir ani voltaj yükselmesi veya düşüşünden etkilene bilirKapalı pcye ne olcak, güçte olmayan pcye bir şey olmaz fikrimce.
Anladım ozaman en sağlıklısı kullanmadığım.zıamanlarda prizden fisi çekmek miPc fişe takılıysa psu hala güç almaya devam edebilir ani voltaj yükselmesi veya düşüşünden etkilene bilir
Tamam da ne için güç alacak psu, dağıtacağı bir bileşen yok. Güç depolama gibi bir olayı da yok psuların. O işi UPS yapıyor.Pc fişe takılıysa psu hala güç almaya devam edebilir ani voltaj yükselmesi veya düşüşünden etkilene bilir
Yani ben öyle yapıyorumAnladım ozaman en sağlıklısı kullanmadığım.zıamanlarda prizden fisi çekmek mi
Sürekli fişten çekme psuyu kapat daha kolay olur.Anladım ozaman en sağlıklısı kullanmadığım.zıamanlarda prizden fisi çekmek mi