Juiclair0
80+ Silver
orasını bilmiyom knk ben kapatmadım mesela bende pc kapalıyken ışıklar yanmıyor ama klavyede bi tuşa basınca yanıyor aynı şekil fare de öyle sabiteken ışığı yanmıyor ama oynatınca yanıyor.erp işte kapattığım halde böyle
Bendede öyle kapalı dururken mouse tıklarsam yada bi tuşa basarsam yanıyo basmıyodum bildiğim için şimdi lamba açıp kapatınca yanmaya başladıorasını bilmiyom knk ben kapatmadım mesela bende pc kapalıyken ışıklar yanmıyor ama klavyede bi tuşa basınca yanıyor aynı şekil fare de öyle sabiteken ışığı yanmıyor ama oynatınca yanıyor.
ben ışıklı ortamı sevdiğim için kapatmıyorum klavye ve kulaklığın ışığını açık bırakıyom gece )Bendede öyle kapalı dururken mouse tıklarsam yada bi tuşa basarsam yanıyo basmıyodum bildiğim için şimdi lamba açıp kapatınca yanmaya başladı
Erp başka bir şey sanırım o değildi.erp işte kapattığım halde böyle
Bios dan ayarı var ama sana önerim şu bilgisayarı kapattığında prizini çek veya üçlü priz gibi bir şeyden kapat güç gitmesin takılı kalmasın.Arkadaşlar bios erp ayarlarından kapattığım halde pc kapattığım zaman odamın lambasını yada bulunduğum kattaki herhangi bi lambayı açıp kapattığımda klavyem çalışıyor kapanmıyor hiçbir türlü anakart gigabyte b450m s2h
Biosdan ayarı varsa onu söylesende fişten çekmekle uğraşmasam çünkü fiş sıkıntılı bi yerde zırt pırt çekememBios dan ayarı var ama sana önerim şu bilgisayarı kapattığında prizini çek veya üçlü priz gibi bir şeyden kapat güç gitmesin takılı kalmasın.