Neler Yeni

pc kapanıyor ama tam kapanmıyor :D

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
arkadaşlar pcmi normal bi şekilde kapatıyorum ama ekran kartını taktığım soketin dibinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyor ekran kartımın üstündeki beyaz ışık yanıyor ve kulaklığımın da ışıkları yanıyor normal mi :)

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ekran kartı veya anakartta bir arıza olmuş olma ihtimali var Bip diye sesler geliyor mu ?

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
normal. psu'yu kapatırsan o ışıklar söner.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
arkadaşlar pcmi normal bi şekilde kapatıyorum ama ekran kartını taktığım soketin dibinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyor ekran kartımın üstündeki beyaz ışık yanıyor ve kulaklığımın da ışıkları yanıyor normal mi :)
Fotoğraf varmı? Kulaklığın yanma nedeni güçten kesilmediği için ekran kartının beyaz ışık yakmasi elektrik alıyorum diyor anakartta tahminen öyle fişten çekince hepsi gider

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kapanmasını istiyorsan fişten çek

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğraf varmı? Kulaklığın yanma nedeni güçten kesilmediği için ekran kartının beyaz ışık yakmasi elektrik alıyorum diyor anakartta tahminen öyle fişten çekince hepsi gider
evet öyleymiş bir problem yokmuş teşekkür ederim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
RGB'ler yanıyorsa normal.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Evet, normal.
Kulaklığın ışığını ise BIOS'dan kapatabilirsin.

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Fişten çekersen her kapatışta inrush current'dan dolayı psu kapasitörlerine yük bindirirsin. Tavsiye etmem.
Ekran kartı üzerinde yanan ıiık güç ışığı, hep kalacak. Kulaklığı BIOS'tan kapatabilirsin.

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Fişten çekersen her kapatışta inrush current'dan dolayı psu kapasitörlerine yük bindirirsin
Burda ne demek istedin merak ettim bilmiyordum

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Fişten çekersen her kapatışta inrush current'dan dolayı psu kapasitörlerine yük bindirirsin
Burda ne demek istedin merak ettim bilmiyordum
Her ne kadar güncel psularda soft starter benzeri özellikler olsa da kapasitörlerin aniden şarj olması sıkıntılı bir olay. Kapasitörlerin ölmesine, akıtmasına yol açabilir. Garanti süresi boyunca sıkıntı olmaz ama garantiden sonra işin rengi değişir:)

Top Bottom