shift basarak kapatınsa. Açılması 10 sn ya sürüyor ya sürmüyor ama kapatınca görüntü gidiyor ama kapanması uzun sürüyor neden olabilir.
R5 7600 rtx 4060
bendede oluyordu virus kaynaklıydı bir tarama yaptır eger virus cıkmassa temiz bir kurulum yap sorun psu olabilir bu arada ama ilk dediklerimim yaptıktan sonra psu suphelensa. Açılması 10 sn ya sürüyor ya sürmüyor ama kapatınca görüntü gidiyor ama kapanması uzun sürüyor neden olabilir.
R5 7600 rtx 4060
Hocam kaskpersy free tarattım sorunsuzbendede oluyordu virus kaynaklıydı bir tarama yaptır eger virus cıkmassa temiz bir kurulum yap sorun psu olabilir bu arada ama ilk dediklerimim yaptıktan sonra psu suphelen
Hocam bu güncelleme ile alakalı bir yanıt vermiş ve bendeki Windows 11
bir boş vakitte temiz kurulum deneyin elinizde fazladan bir psu varsa onlada deneyebilirsinHocam kaskpersy free tarattım sorunsuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu güncelleme ile alakalı bir yanıt vermiş ve bendeki Windows 11
psudan kaynaklı olamaz çünkü pcyi topladığımda detaylı psu testi yapmıştım full artı full güç tüketiminde. birde zaten bu sorun son 1 ayda başladı sanırım dediğiniz gibi temiz kurulum yapacağım.bir boş vakitte temiz kurulum deneyin elinizde fazladan bir psu varsa onlada deneyebilirsin