Neler Yeni

Çözüldü✓ Pc kasasının temperli camı açık dursa sıkıntı olurmu

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ustam
Slmlar yeni ekran kartı aldım güç girişi 2x8=16 oldu taktım baya yoğun kablo oldu önü, kartta baya büyük kasaya tam sığdı ama kablolara değiyor temperli cam kablolar çok olduğu için zararı varmı bunun acaba açık tutsam toz ses sıkıntısı var baya sıkıştırdı dağınık kabloları zarar verirmi kablolara

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Deniz Bey
açık olması çabuk tozlanmasına sebep olur kablolun cama değmesi sorun yaratmaz sırf o yüzden cam açık kullanmaya gerek yok

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ustam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açık olması çabuk tozlanmasına sebep olur kablolun cama değmesi sorun yaratmaz sırf o yüzden cam açık kullanmaya gerek yok

1000021091.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis çok değiyor ama o yüzden ürktüm kablo kasıldı yani bişey olmaz kesin dimi diğer türlü tozlanmasını idare edecem zarar vermesinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000021094.jpg

Top Bottom