Neler Yeni

PC kendi kendine kapanıp açılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
Arkadaşlar merhaba ben yeni işlemci aldım Ryzen 5 5500 format falan attım pcye fakat durduk yere bilgisayar kendiliğinden kapanıp açılıyor bugün 2.defa yaptı neden yapıyor bilen var mı?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar merhaba ben yeni işlemci aldım Ryzen 5 5500 format falan attım pcye fakat durduk yere bilgisayar kendiliğinden kapanıp açılıyor bugün 2.defa yaptı neden yapıyor bilen var mı?
Windows güncelleme yapmış olabilir. Oyun oynarken oluyorsa RAM'lerin yerini değiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Serhat Baki
Son dönemde bende de olmaya başladı win sürümün nedir ? Son durumun nedir ?

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Arkadaşımın başına geldi bu olay, eğer ekran kartın Nvidia ise ekran kartı driverini bi önceki sürüme çek kur içindeki sürücüyü kurma biz öyle çözdük belki sendede o sorun vardır demekten zarar gelmez, eski sürümü ddu ile sil nasıl kullanıldı youtubede var

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşımın başına geldi bu olay, eğer ekran kartın Nvidia ise ekran kartı driverini bi önceki sürüme çek kur içindeki sürücüyü kurma biz öyle çözdük belki sendede o sorun vardır demekten zarar gelmez, eski sürümü ddu ile sil nasıl kullanıldı youtubede var
AMD kanka benim ki hallettim çok şükür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son dönemde bende de olmaya başladı win sürümün nedir ? Son durumun nedir ?
win 10 pro kullanıyorum AMD kullanıyorsan driver olarak pro edition kur hiçbir sorunla karşılaşmadım pro edition ile

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
AMD kanka benim ki hallettim çok şükür
Mesaj otomatik birleştirildi:

win 10 pro kullanıyorum AMD kullanıyorsan driver olarak pro edition kur hiçbir sorunla karşılaşmadım pro edition ile
pro yükledikten sonra pc ye bişey oldu sıcaklık 10 derece arttı yüklerken felan bi hata oldu galiba bi düzelmedi gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim