Windows güncelleme yapmış olabilir.PC kendiliğine açıktı 5-6 maç atıp afk bıraktım PC yi telefona bakıyordum klavye ışığının kapandığını farkettim sonra da bilgisayarın yeniden açıldığını gördüm neden kaynaklı olabilir? (ısınma problemi değil eminim)
Guncelleme yapiyormu windowsPC kendiliğine açıktı 5-6 maç atıp afk bıraktım PC yi telefona bakıyordum klavye ışığının kapandığını farkettim sonra da bilgisayarın yeniden açıldığını gördüm neden kaynaklı olabilir? (ısınma problemi değil eminim)
Elektrik olduğunu düşünmüyorum ışık açıktı odanın.Psu sorunu olabilir. Ssd'den kaynaklı olabilir. Hatta altyapınla(elektrik) ilgili bile olabilir.
Windows güncellenmiştir.
Guncelleme yapiyormu windows
Sistem açıldı açılırken normal açıldı Windows güncelleniyor lütfen bilgisayarı kapatmayın vs. YazmadıWindows güncelleme yapmış olabilir.
Odanın ışığında pc kapanırken kesilme olmadıysa sorun elektrikle ilgili bir şey olacağını sanmıyorum.Elektrik olduğunu düşünmüyorum ışık açıktı odanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem açıldı açılırken normal açıldı Windows güncelleniyor lütfen bilgisayarı kapatmayın vs. Yazmadı
Malesef bazen öyle yapabiliyor onu kendin ayarlamak zorundasınElektrik olduğunu düşünmüyorum ışık açıktı odanın.
Sistem açıldı açılırken normal açıldı Windows güncelleniyor lütfen bilgisayarı kapatmayın vs. Yazmadı
Hızlı şekilde yapmıştır, sen farkına varamamışsındır.Sistem açıldı açılırken normal açıldı Windows güncelleniyor lütfen bilgisayarı kapatmayın vs. Yazmadı
O zaman güncellemeden dolayıdır.Sistem açıldı açılırken normal açıldı Windows güncelleniyor lütfen bilgisayarı kapatmayın vs. Yazmadı
1 kez daha olursa o zaman yükseltin konuyu, şuanda sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Kaç yıllık HDD ile min
Pardon, yanlış okumuşum.Kaç yıllık HDD ile min
Yazmadı diyom güncellemeden dolayı diyon.