Pc kendi kendine kapanıyor ve hemen geri açılıyor

İşlemci Sıcaklıkların Nedir ?
şuan aktif olarak valorant oynuyorum ve ortalama olarak ekran kartı 51 işlemci 67 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç Kablolarında sıkıntı olabilir mi.arkadaşın da dediği gibi işlemci sıcaklıkları ne durumda bu kapanıp açmayı sürekli mi yapıyor.ramler de sıkıntı olabilir mi
iki gündür yapıyor bu durumu bugün kasayı açtım bakmak için hazır açmışken termal macunu yeniledim temizledim kasayı ama yine aynı durum

şuan aktif olarak valorant oynuyorum ve ortalama olarak ekran kartı 51 işlemci 67 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iki gündür yapıyor bu durumu bugün kasayı açtım bakmak için hazır açmışken termal macunu yeniledim temizledim kasayı ama yine aynı durum
Kablolar da sıkıntı olabilir 1 anlık hareket ile mi kapanıyor . Ram soketlere tam oturmamış olabilir 1 test uygulamasında aslında test yapsan hoş olur psu için

link atabilir misin psu testi için
OCCT uygulamasını indirmeni öneririm tek tek parçaları yük altına sokup hataları görebileceğin 1 yer ama tam teçhizatlı kullanımını bilmiyorum uygulamayı indir internetten bakarak 1 psu testi yap yüksek ihtimal psudan dır testi yap hata alırsan buraya atarsın tekrar gözden geçiririz ama dediğim gibi yüksek ihtimal psuda sorun yükseltirsen daha garanti olur

Son düzenleme:
OCCT uygulamasını indirmeni öneririm tek tek parçaları yük altına sokup hataları görebileceğin 1 yer ama tam teçhizatlı kullanımını bilmiyorum uygulamayı indir internetten bakarak 1 psu testi yap yüksek ihtimal psudan dır testi yap hata alırsan buraya atarsın tekrar gözden geçiririz ama dediğim gibi yüksek ihtimal psuda sorun yükseltirsen daha garanti
test sonuçları böyle bir süre daha bekledim değerler genel olarak böyle kaldı

Ekler

• resim_2025-08-05_055423479.webp
    resim_2025-08-05_055423479.webp
    94.3 KB · Hit: 15
test sonuçları böyle bir süre daha bekledim değerler genel olarak böyle kaldı
Agam uygulamaya pek hakim değilim inşallah daha tecrübeli biri gelir ayrı olarak Bir sıkıntı göremedim işlemci 1 tık ısınmış ona bir el atıp macun ile sonrasında tekrar yapar mısın sadece.birkaç soru daha var ramler ramleri kontrol et agam birde bu psuyu ne kadar süredir kullanıyorsun.başka bir yerde görmüştüm işletim sistemini eğer yeni değiştirdiysen eksik dosyalardan vs. Kapanıyor olabilir ama benim aklım hala psu da psunun yetmediğini düşünüyorum

Son düzenleme:
Agam uygulamaya pek hakim değilim inşallah daha tecrübeli biri gelir ayrı olarak Bir sıkıntı göremedim işlemci 1 tık ısınmış ona bir el atıp macun ile sonrasında tekrar yapar mısın sadece.birkaç soru daha var ramler ramleri kontrol et agam birde bu psuyu ne kadar süredir kullanıyorsun.başka bir yerde görmüştüm işletim sistemini eğer yeni değiştirdiysen eksik dosyalardan vs. Kapanıyor olabilir ama benim aklım hala psu da psunun yetmediğini düşünüyorum
kasayı alalı iki sene oldu ilk defa böyle bişey yapıyor

Geri