Neler Yeni

pc kendini yeniden başlatıyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Crash log bu
Sanırım chromium tabanlı tarayıcılarda oluyor.

Virüs değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni nie etiketlemion
:cry:
Aynen chrome varsa bencede onun yüzünden arkadaş çok kasmış kendini 😀
Al seni ben etiketliyim @Linux

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Bilgisayarım dün gece ve bugün kendiliğinden kapandı. Cpu Gpu sıcaklıkları normal. Ve indirilenler klasörüne girdiğimde debug adlı metin belgesi buldum. Şu yazıyor
"[1012/111005.105:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3)" Bu nedir?
Antivirüs programım var(Kaspersky)tam tarama yaptığımda ve rootkit taramasında herhangi bir şey bulamadı. Yeni bir şey yüklemedim. Oyunları steam epic vs. gibi yerlerden yüklüyorum. Neden olabilir?
Geç geldigimin farkındayım ama hala sorunu çözemediysen
https://answers.microsoft.com/tr-tr...hakkında/ec5186e2-d0bd-45a1-bc9d-a2cdcd56e432

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Birkaç gündür Chrome kullanıcılarının veya Chromium tabanlı web tarayıcısı kullanıcılarının başına gelen bir durum. Benim de başıma geldi. Araştırınca Chrome üzerinden PDF açmam nedeniyle böyle bir debug.log dosyasının oluşturulduğunu gördüm. Şu an bu dosyanın oluşmasını engellemek için çözüm bulamadılar galiba. Chrome'u silip tekrar kurmanı öneriyorlar ancak yine de sorun devam edebiliyormuş. Çözümünü yakında bulurlar diye düşünüyorum.
Bilgisayarım dün gece ve bugün kendiliğinden kapandı. Cpu Gpu sıcaklıkları normal. Ve indirilenler klasörüne girdiğimde debug adlı metin belgesi buldum. Şu yazıyor
"[1012/111005.105:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3)" Bu nedir?
Antivirüs programım var(Kaspersky)tam tarama yaptığımda ve rootkit taramasında herhangi bir şey bulamadı. Yeni bir şey yüklemedim. Oyunları steam epic vs. gibi yerlerden yüklüyorum. Neden olabilir?

Top Bottom