Dört Kol
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Umarım hocam boş dönmek istemiyorum ama boş döneceğim gibi stoklar çok azBişey olmaz ya her şey senin öyle izdihamlik bir durum olmaz
Umarım hocam boş dönmek istemiyorum ama boş döneceğim gibi stoklar çok azBişey olmaz ya her şey senin öyle izdihamlik bir durum olmaz
Yok donmezsin rahat ol ne alacaksınUmarım hocam boş dönmek istemiyorum ama boş döneceğim gibi stoklar çok az
Modart 3060lı sistem razer cobra rampage mandly kulaklık wifi adaptörü alacağım hocamYok donmezsin rahat ol ne alacaksın
Hayırlı olsun şimdidenModart 3060lı sistem razer cobra rampage mandly kulaklık wifi adaptörü alacağım hocam
Sağolun hocamHayırlı olsun şimdiden
Abartma knk vatan değil bu ben şimdi geldim 20inci kişiyimBirçok telegram gruplarında paylaşılmış bu konu çevredeki tüm bilgisayarci esnaflar sabahın köründe sıraya giricekler. Zate bir bilgisayarci esnafı en az 3 5 kişi yanında getiriyor. Boşuna heveslenmeyin vazgeçtim bende gitmekten . sabah 5 de falan gidip sıraya girersen belki şansın olur bir ihtimal.
Hocam ben mağazadayım sıra numarası aldım 24. yüm çabuk gelirdeniz alırsınız gibi20k lik sistem alınır mı acaba stok var mı ki hala 1 saatlik uzaktayım mağazaya
alınırı uygun fiyati2 tb m2 ssd alınır mı sizce uygun mu