PC Kolik ve Creature Kampanyaları Hakkında

Ali_0134

80+
Reaksiyon skoru
16
Birisi Gamer Week yapmış, diğeri Gamers Week yapmış. Creature tarafında Gamers Day'de var. Gamers Week'i 12-18 tarihlerinde yapmıştı PC Kolik 16-19. Her ay kampanya yaparlar inş orası ayrı da isimler farklı olsaymış bari :D ayrıca pckolik outlete ara ara yeni ürünler geliyo galiba bi göz atın derim fiyatlar güzel.

isimler aynı olunca noluyor gençerin de ggwp si var
İncehesaba özenti hepsi

isimler aynı olunca noluyor gençerin de ggwp si var
İncehesaba özenti hepsi
gencer iflas etti artık yok. sektördeki firmaların her hafta yaptığı kampanyalara ihtiyacımız var çok büyük indirim olmuyor ama 3-4 saatliğine akakçe fiyatının bir nebze altına giriyorlar. hiç yoktan iyidir.

gencer iflas etti artık yok. sektördeki firmaların her hafta yaptığı kampanyalara ihtiyacımız var çok büyük indirim olmuyor ama 3-4 saatliğine akakçe fiyatının bir nebze altına giriyorlar. hiç yoktan iyidir.
crt satamadığı ürünleri koyuyor iyi bir şeye daha denk gelmedim pckolikte nadiren güzel indirimler olur.

crt satamadığı ürünleri koyuyor iyi bir şeye daha denk gelmedim pckolikte nadiren güzel indirimler olur.
hocam şöyle bir algı var firmalarda yaptığım analizlerde bunu gördüm hep. satan ürünü neden koysun ki adam kampanyaya ? kendi kendine satıyor ürün zaten. satmayanın fiyatını indirip onu koyucak tabiiki firma açısında bakışlar bu şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,449
Üyeler
174,728
Son üye
berat3883
Geri