PC masaüstü düzeninizi atar mısınız ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Eski pcde masaüstünde hiç bişi tutmazdım sadece çöp kutusu olurdu. Programları veya oyunları aratarak açardım. Şimdi bir düzen yapayım diyorum ama nereye nasıl koysam bilemedim fikir vermek amaçlı ss alıp atsanız ?

ben atmayım masaüstü değil benimki odamdan daha pis şimdi fark ettim umarım anlamışsındır ne kadar kötü

Benimde oda düzenli masamın üstü düzenli ama iş pcye gelince çok karışıyor. Oyunları sağa koyuyorum veya alta koyuyorum hoşuma gitmiyor nedense.

1674487006141.png

Pc şuan açık değil ama böyle. Ekstradan 3-5 uygulama vardır.

Eski pcde masaüstünde hiç bişi tutmazdım sadece çöp kutusu olurdu. Programları veya oyunları aratarak açardım. Şimdi bir düzen yapayım diyorum ama nereye nasıl koysam bilemedim fikir vermek amaçlı ss alıp atsanız ?
1691289869716.png

Ekran görüntüsü 2023-08-06 071724.png

Gözüm ağrıyor yoksa böyle kullanmam.

Pc açık değil ama orta üstte oyunlar sağda steam gibi uygulamalar solda çöp kutusu vs.

Ekran görüntüsü 2023-08-06 104645.png

Alttaki iki dosyada gidicek geçiciler ,
ben sevmiyorum masaüstüne dön bas falan görev çubuğundan yada başlangıçtan açıyorum uygulamaları fln.
Kullandığım walpaper fln herşeyin olduğu klasörde indirilenler kısmında tutuyorum daha iyi oluyo benim için.

İlla yapıcaksan ben eskiden şey yapıyordum en sol üste 5 tane simge altına 4 altına 3 altına 2 diğerinin altınada 1 güzel gözüküyorudu deneyebilirsin en üstte sistemle alakalı şeyler falan derecelendirerek dizebilirsin öylede.

Son düzenleme:
Neyi nereye koyacağınızı merak ediyorsunuz. Size önerim resim türü dosyaları Dosya Gezgini'nde resimler, belge türü dosyaları belgeler, diğer çeşitli dosyaları ilgili yere bir klasör içinde yerleştirip düzenlemeniz.

Düzen konusunda hassasım
Ekran görüntüsü 2023-08-06 115049.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri