Pc mavi ekran verdi

Ah dostum laptop olduğuny görmedim ya kusura bakma. Laptop hakkında gerçekten bilgim yok ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet evet, zaten bios pili var mı vs. onu da bilmiyorum yani laptoplarda hiçbir bilgim yok.
Laptopların bios pili var baktim google dan çıkartsam olur demi masaüstü ile bir fark yok sonuçta

Laptopların bios pili var baktim google dan çıkartsam olur demi masaüstü ile bir fark yok sonuçta
Ya şimdi yanlış bilgilendirmek istemiyorum gerçekten bilgim yok. Eğer arkayı açarsan garantisi gider mi gitmez mi falan bunları öğrenmek lazım.

Ya şimdi yanlış bilgilendirmek istemiyorum gerçekten bilgim yok. Eğer arkayı açarsan garantisi gider mi gitmez mi falan bunları öğrenmek lazım.
Garanti önemli deil 12 yillık laptop ztn imzamdaki özelliklere sahip

@Vesemir 20210516_094725.jpg bios pili hangisidir şu beyaz etiketli olan mı yoksa acer yazısının üstündeki mi

@Pişmaniye @mehmet_s siz anlıyomuşsunuz bir baksanız

Ben sizi beklemeyip acer yazısının üstündeki pil benzeri şeyi çıkardım çünkü biraz daha inceleyince diğerinin hdd olabilceğini düşündüm ama o acer yazısının üstündeki pili çıkartıp 5-10 dakikq sonra geri taktığımda hiç bir değişiklik olmadi

Son düzenleme:
@BaşaramadıkAbi @Ada F minidump dosyalarına güvenli mod ile ulaşmayı başardım şimdi ne yapmam gerekli

Son düzenleme:
Geri