Pc Mavi Ekran Verip Sıfırlandı

Reaksiyon skoru
1
Pc Mavi Ekran Verip Sıfırlandı En Son Driver Güncellemesi Yapıyordum gtx 1060 6gb Sonra 3defa Mavi Ekran Verip Onarıma Sokup Sıfırlandır İşin Anlamadığım Tarafı Enson İndirdiğim Uygulamalar Vardı Msi After Burner Google gibi Sorun Ne söylerseniz Çok Sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurulu sürüm 537 580 kurunca mavi ekran veriyor

Sıfırlamayı nvidia sürücüsü yapmaz.Windows sıfırlandıysa bu windows bug'ı olabilir.
sürücü kurarken pc 3 defa ard arda mavi ekran verdi ve sonda onarım yaptı sıfırlandı bidaha sürücü kurmayı denemelimiyim sence ?

sürücü kurarken pc 3 defa ard arda mavi ekran verdi ve sonda onarım yaptı sıfırlandı bidaha sürücü kurmayı denemelimiyim sence ?
Son sürücüden eskiye doğru sürümleri dene bence.Şimdiye kadar hiç nvidia sürücü bug'ı yaşamadım.Donanımsal arıza yoksa ekran kartında sürücüler sağlıklı kurulur.Tahminim windows kaynaklı.Genel olarak sistemine bir benchmark testi yap.İşlemci ve ram testi yap.Furmark ile ekran kartını test et.

Son sürücüden eskiye doğru sürümleri dene bence.Şimdiye kadar hiç nvidia sürücü bug'ı yaşamadım.Donanımsal arıza yoksa ekran kartında sürücüler sağlıklı kurulur.Tahminim windows kaynaklı.Genel olarak sistemine bir benchmark testi yap.İşlemci ve ram testi yap.Furmark ile ekran kartını test et.
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,263
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri