Omni-Man
80+ Bronze
Dahası
Ne enayiler var ya
kaçırmadan satvallahi geldi bende ona şaşırdım rtx li kasalar var bu fiyata
demeyin hocam öyle afdğopewqğopadfsoğaNe enayiler var ya
1.7k demesin adam 17k ne ustaRyzen 3 3100
Asus Prime b-550 plus(128gb ram destekli)
Corsair vengance 8x2 =16gb 3000mhz ram
Msi gtx 1650 super gaming x
Sandisk 480gb ssd plus(500 e 400 civarı okuma yazma)
1tb hdd seagate barracuda
Frisby venom kasa psu içinde 80+ 600wat olması lazım
Rampage sector mouse
Gamepower mihawk kulaklık
Logitech g513carbon klavye(2k civarı)
logitech c310 kamera
Logitech f710
viewsonic xg2405 monitör
TP-Link UB500
Razer basilisk v2
Logitech formula feedback vibration
ibana atsın parayı özel jet yollasın pc yi öyle alsın evden 17 k yani boru muödemeyi sahte parayla yapmayacaksa sat bu paraya 5dk durmazdım işteysem izin alırdım okuldaysam kaçardım şaka gibi teklif ettiği paraya bak
fast ile 2dk sürmüyor karttan göndersin parayı 3tl işlem ücreti veriyosun sadece1.7k demesin adam 17k ne usta
Mesaj otomatik birleştirildi:
ibana atsın parayı özel jet yollasın pc yi öyle alsın evden 17 k yani boru mu
Hocam şehir aynı gözükmüyor ben kendi şehrimin dışına satmayı düşünmem güvenemem.Bide bu ay açılmış hesap troll olabilir ama pp falan varda-g5 full set sistemi 14k ya satamıyorum anlamıyorum la millet kafayı yemiş kasşlksadksa
Stok olmadığından fiyatlar şişirildi.Benim ekran kartının son stokğa geldiğindeki fiyatı 8000 imiş epey sitesinden bakabilrsiniz.O yüzden sıfır almaya kalksanız 30k ediyor hesapladımNasıl lan sıfır alsa o kadar etmiyo nasıl veriyo
Alıcı ciddiyse direk sat kaçırma sakınRyzen 3 3100
Asus Prime b-550 plus(128gb ram destekli)
Corsair vengance 8x2 =16gb 3000mhz ram
Msi gtx 1650 super gaming x
Sandisk 480gb ssd plus(500 e 400 civarı okuma yazma)
1tb hdd seagate barracuda
Frisby venom kasa psu içinde 80+ 600wat olması lazım
Rampage sector mouse
Gamepower mihawk kulaklık
Logitech g513carbon klavye(2k civarı)
logitech c310 kamera
Logitech f710
viewsonic xg2405 monitör
TP-Link UB500
Razer basilisk v2
Logitech formula feedback vibra
Hocam şehir aynı gözükmüyor ben kendi şehrimin dışına satmayı düşünmem güvenemem.Bide bu ay açılmış hesap troll olabilir ama pp falan var
Stok olmadığından fiyatlar şişirildi.Benim ekran kartının son stokğa geldiğindeki fiyatı 8000 imiş epey sitesinden bakabilrsiniz.O yüzden sıfır almaya kalksanız 30k ediyor hesapladım
Dolap üzerinden satmayı kabul et şehir dışı fark etmez kargola gönder. Eğer gerçekten alacaksa öyle alsın.Hocam şehir aynı gözükmüyor ben kendi şehrimin dışına satmayı düşünmem güvenemem.Bide bu ay açılmış hesap troll olabilir ama pp falan var
Stok olmadığından fiyatlar şişirildi.Benim ekran kartının son stokğa geldiğindeki fiyatı 8000 imiş epey sitesinden bakabilrsiniz.O yüzden sıfır almaya kalksanız 30k ediyor hesapladım