Neler Yeni

PC me teklif geldi satmalimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Sistem imzada monitör Abdullah abinin en son paylaştığı aoc 8k teklif ettiler ben sistemi 7400 e maliyet ettim satmalimiyim satarsan ne yapacağım .Babam.izin vermez geri yerine bir şey alamayiz diye haftaya Abdullah abi bana göre bir şey çıkarirmi kararsız kaldim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Sistem imzada monitör Abdullah abinin en son paylaştığı aoc 8k teklif ettiler ben sistemi 7400 e maliyet ettim satmalimiyim satarsan ne yapacağım .Babam.izin vermez geri yerine bir şey alamayiz diye haftaya Abdullah abi bana göre bir şey çıkarirmi kararsız kaldim
Satma boşuna riske girme elinden ki sistemden olursan sıkıntı olur... Son karar sizindir.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Satma bir daha o fiyatlara sistem alamazsın

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Mehmet 3 gün uğraştın burda sistemi toplayana kadar şimdi satmaya mı karar verdin :D

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
mehmet ali soylu
8kya aynı sistemi toplayabilir misin? Hayır ise o zaman satmak mantıksız.

Ek olarak bu kadar kararsız bir durumda pcyi ilana koymayın. İnsanların zamanını almayın.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kanka bu dönemde satmakta karlı değil almakta karlı değil hiç riske girme. İleride paran birikir parça parça satar yavaş yavaş yükseltirsin ama komple satarsan geri dizmesi zor olur bence çünki piyasa aşırı oynak stabil değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,336
Üyeler
166,196
Son üye
İsrankul
Top Bottom