yılda bir öyle o bütçede muazzam denilen sistemler çıkıyor, mesela modartpc 11.500₺ ye r5 5600 + rtx 3060 lı sistem çıkarmıştı.arkadaşlar pc hocası gg6 sistemi 9600 TL ye aldım ve dün bana 11.400tl teklif geldi sizce gg6 sistemi 11.400tl ya satmalı mıyım? satarsam 11.400tl ya daha iyisini alabilir miyim?
Sanmıyorum bu aralar pek bişey yok ama alabilirim dersen Abdullah abi güzel sistem çıkarcak gibi ama bence hiç o toplara girme yarın ne olacağını bilemezsin dursun keyfine bak kullan bilgisayarını fazla sında gözün olmasın sana tavsiyem budurarkadaşlar pc hocası gg6 sistemi 9600 TL ye aldım ve dün bana 11.400tl teklif geldi sizce gg6 sistemi 11.400tl ya satmalı mıyım? satarsam 11.400tl ya daha iyisini alabilir miyim?
kendisi beni aradı ben 12k istedim adam 11.400 bırakırsan akşama kadar gelir pc yi görür alırım dedi yani adam alacak zaten evide yakınTeklif gelmeye gelirde,hadi satıyorum deyince gerçekten alır mı orası da var
ben olsam o paraya vermem dostum geri gidip sıfır 1660ti lı sistem alırsın anca o da indirim kovalarsan dolarda uçuşa geçti ki onu bile alamayabilirsin bende de aynı sistemden var ben arkadaşa katılıyorum elindeki yeterliyse üstünde gözün olmasın ki yeterlidir bence sana da çok uçuk kaçık tasarım animasyon işleriyle uğraşmıyosankendisi beni aradı ben 12k istedim adam 11.400 bırakırsan akşama kadar gelir pc yi görür alırım dedi yani adam alacak zaten evide yakın
peki yeni sistem almaya çalışırsam daha iyisini alabilir miyim?net satılır.ikinci el çok fena sistem toplanır 11.5k ya.
sıfır alıcaksan üstüne koyman lazım.ama ikinci elde rtx 3060 5k ya kadar düştü. ikinci elde dizebilirsin.peki yeni sistem almaya çalışırsam daha iyisini alabilir miyim?
Sakın satmaarkadaşlar pc hocası gg6 sistemi 9600 TL ye aldım ve dün bana 11.400tl teklif geldi sizce gg6 sistemi 11.400tl ya satmalı mıyım? satarsam 11.400tl ya daha iyisini alabilir miyim?