- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam karşılaştırma videolarını izlediğimde rx6800 bir tık önde yada eşit gidiyorlar.PC satma yerine ekran kartını satıp RTX 3080 alınız.
Hocam karşılaştırma videolarını izlediğimde rx6800 bir tık önde yada eşit gidiyorlar.PC satma yerine ekran kartını satıp RTX 3080 alınız.
3090 al o zaman ya da 4080.Hocam karşılaştırma videolarını izlediğimde rx6800 bir tık önde yada eşit gidiyorlar.
Hocam teşekkür ederim bilgilendirmen için bunlara da bakacağım.3090 al o zaman ya da 4080.
performans alamamanızın sebebi kartın xt versiyonu olmaması hocam.. 6800 ile 6800xt arasında bayağı fark var güç olarak rahatsız olmakta haklısınız kaldı ki arayüz berbat amdnin.Hocam pc geçtiğimde detaylı inceleyeceğim sağol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı sanki tam gücünde çalışmıyo performans alamıyorum gibi hissediyorum.
Birde daha önceden açtığım konuda psu yeterince kaliteli değil dediler.Herzaman aynı performansı alamıyorum gibi hissediyorum ekran kartından.
Haklısınız hocam. peki 6800 xt bana gözle görülür bir performans artışı sağlarmıperformans alamamanızın sebebi kartın xt versiyonu olmaması hocam.. 6800 ile 6800xt arasında bayağı fark var güç olarak rahatsız olmakta haklısınız kaldı ki arayüz berbat amdnin.
Kesinlikle. Aralarında en az 25 30 fps civarı fark var hocam. Ayrıca smart access memory özelliğini kullanıyor musunuz kartınızda ki?Haklısınız hocam. peki 6800 xt bana gözle görülür bir performans artışı sağlarmı
Hiç dikkat etmedim hocam bir bilgim yok şu andaKesinlikle. Aralarında en az 25 30 fps civarı fark var hocam. Ayrıca smart access memory özelliğini kullanıyor musunuz kartınızda ki?
Please click the green human to continue - UserBenchmark
gpu.userbenchmark.com
Nasıl 32 oluyor gamin gende 4070 sistem 30k zaten27-32 arası olur gibi. Ondan sonrasında 4070 sistemler başlıyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence de sadece kartı satmak daha mantıklı
Hocam 6.000 liralık ssd koydum ayriyetten belki onu hesaba katarak yazmıştır.Nasıl 32 oluyor gamin gende 4070 sistem 30k zaten
hocam hiçbir ayar yapmadım bu şekilde duruyor.Daha önce gördüm ama fazla kurcalamadımKesinlikle. Aralarında en az 25 30 fps civarı fark var hocam. Ayrıca smart access memory özelliğini kullanıyor musunuz kartınızda ki?
Please click the green human to continue - UserBenchmark
gpu.userbenchmark.com
parça kalitesi iyi. Gaming z ekran kartı , 980 pro 2 tb m2 ssd.Nasıl 32 oluyor gamin gende 4070 sistem 30k zaten