6K parayı bir telefona vermek bence saçmalık. PC alırdım.knk oyle degil o iş oyle degil babam sadece bitanesini aliyo
6K parayı bir telefona vermek bence saçmalık. PC alırdım.knk oyle degil o iş oyle degil babam sadece bitanesini aliyo
Niye la? De ki babana baba 6 bin bilgisayara vermeyelim çok pahalı masrafa girme, ucuza bilgisayar alalım, yanına telefon da alırım ekstra masraf çıkmaz de. Öyle çünküknk oyle degil o iş oyle degil babam sadece bitanesini aliyo
öyle yapıcam heralde6K bir telefona vermek bence saçmalık. PC alırdım.
2k ya telefon 4 k bütçeye ise bilgisayar al.zula bile kasıyo dedim adam akıllı pc olsa volorant cs felan oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
6k kadar
denerimNiye la? De ki babana baba 6 bin bilgisayara vermeyelim çok pahalı masrafa girme, ucuza bilgisayar alalım, yanına telefon da alırım ekstra masraf çıkmaz de. Öyle çünkü
benim telde 2k zaten iphone xr almayı dusunuyodum ama vazgectim pc alcam2k ya telefon 4 k bütçeye ise bilgisayar al.
zula mula boş ver gir xbox series s al bencemerhaba pc mi alim sizce tel mi yoksa ipad mi cok kararsızım.
ipadim eskidi 7 yıllık
leptopum 7 yıllık zula oynanmıyo cok yavas
telefonum donuyo yavas kamerası kötü lenovo 6 note
hepsine ihtiyacım var hangisi alim sizce
ps4üm var zaten pcdeki volorant icin alıyorumzula mula boş ver gir xbox series s al bence
Ne olursa olsun bu doğru bir iletişim değil bence herkesin kendi fikrine saygı duymak lazım.Yaşın -15 sanırım telefon al çünkü PC alsan sen yine zula oynarsın .d
Sordun mu peki?knk oyle degil o iş oyle degil babam sadece bitanesini aliyo
Hocam varmış işte teliniz gidin PC alın.denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim telde 2k zaten iphone xr almayı dusunuyodum ama vazgectim pc alcam
sormadım zaten pcde almamamı istiyo git leptop al 8kya diyo ama ben almıyon bana pc lazımSordun mu peki?
tamamdır babamı ikna ettim 7kya alıyoruzHocam varmış işte teliniz gidin PC alın.
Pc'siz hayat geçmez.d
telefonu ps4u kendim calısarak aldım zatenYaa dostum seni anlamadım.
Adamlar sana bayağı imkan vermiş elindekileri sat.
Çıkan parayla git telefon al. Redmi note 7 fln al.
Babanın verdiği paraya da git bilgisayar al ne diyeyimi.
İpad almış ps4 almış tel almış yani artık sende zorla kendinite