Neler Yeni

pc mikrofon görüyor ama çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf baluk
herkese merhaba beim bir kulaklığım vardı o bozulunca kulak içi kulaklığa geçtim ama dc de arkadaşlarla konuşacaktım bende 5 tl ye bir kulaklık aldım aşırı dandik kulaklı yerini kestim bana sadece mik lazımdı telde ses kaydedebiliyor ama pc ye takınca pc görüyor ama çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
bi dahakine 5 tl ye kulaklık alma ve hiçbir kabloyu kesme mikrofon kablosunu kesersen çöp olur

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende denemiştim telefon kulaklığını bilgisayara olmamıştı. 5tllik mikrofondan da pek fayda olmaz.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
herkese merhaba beim bir kulaklığım vardı o bozulunca kulak içi kulaklığa geçtim ama dc de arkadaşlarla konuşacaktım bende 5 TL ye bir kulaklık aldım aşırı dandik kulaklı yerini kestim bana sadece mik lazımdı telde ses kaydedebiliyor ama PC ye takınca PC görüyor ama çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim
olmaz dostum öyle bir şey niye kestin?

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
herkese merhaba beim bir kulaklığım vardı o bozulunca kulak içi kulaklığa geçtim ama dc de arkadaşlarla konuşacaktım bende 5 TL ye bir kulaklık aldım aşırı dandik kulaklı yerini kestim bana sadece mik lazımdı telde ses kaydedebiliyor ama PC ye takınca PC görüyor ama çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim
PC nin çıkış çift çıkışlı değildir beli

Top Bottom