hocam sistemin nedir belki sürücü ile alakalıdır veya virüste olabilir veya yanlış güncellemede olabilirBilgisayarda minecraft oynarken mavi ekran veriyor sebebi nedir bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
1660 super i5 11400f hocam bi arkadaş bana sürücüleri kurdum falan dedi ama tam olmadı sanırsam discord kullanıyorsanız arkadaş ekliyim yardımcı olun bilginiz varsahocam sistemin nedir belki sürücü ile alakalıdır veya virüste olabilir veya yanlış güncellemede olabilir
hocam bende yapay zekadan yardım alıyorum ona göre isterseniz dc devam edelim1660 super i5 11400f hocam bi arkadaş bana sürücüleri kurdum falan dedi ama tam olmadı sanırsam discord kullanıyorsanız arkadaş ekliyim yardımcı olun bilginiz varsa
Yükledim geforce experience driver kaynakli oldugunu düsünuyorum ram 16 gbhocam bende yapay zekadan yardım alıyorum ona göre isterseniz dc devam edelim
hocam geforce experience yükleyin pc ye o zaman driver kaynaklı mı veya yeni sürüm var mı görürüz birde ram kaç gb?
hocam neyse donanımsal değil gibi , geforce experience dan sürücüler kısmına basın çıkar üstte eni sürücü vs. hızlı kurulum falan yazarYükledim geforce experience driver kaynakli oldugunu düsünuyorum ram 16 gb
Bir sorum olucak pcde yüklenmesi gereken tüm sürücüleri görme ve yükleme şans varmıdır?hocam neyse donanımsal değil gibi , geforce experience dan sürücüler kısmına basın çıkar üstte eni sürücü vs. hızlı kurulum falan yazar
hocam zaten kendisi " yeni sürücü mevcut " diyor ben hep öyle kurdum yani evet gerekenleri felan kurdurturBir sorum olucak pcde yüklenmesi gereken tüm sürücüleri görme ve yükleme şans varmıdır?
Tamam teşekkürler ama ekran kartı sürücüsünü bugün kurdum umarım düzelir birkaç gündür oyun oynayamıyorumhocam zaten kendisi " yeni sürücü mevcut " diyor ben hep öyle kurdum yani evet gerekenleri felan kurdurtur
şu da ai cevabı : Evet, GeForce Experience programı, NVIDIA’nın yeni sürücü sürümlerini otomatik olarak size bildirir ve sürücüyü masaüstü bilgisayarınızdan ayrılmadan, tek tıklama ile doğrudan güncelleyebilirsiniz . Ayrıca, NVIDIA’nın resmi web sitesindeki sürücüler sayfasından da tüm GeForce sürücüleri için arama yapabilirsiniz