YouTubeda donanım arşivi videoları var yaSistemimi tek tek topladım montaj için adım adım rehber olacak bir video veya makale varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen
YouTube da bunun hakkında çok sayıda video varSistemimi tek tek topladım montaj için adım adım rehber olacak bir video veya makale varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen
Aynen öyle kasadan veya anakartın içinden çıkan vidalarla anakartı kasaya vidaladıktan sonra bu videolar yeter soğutucu montajı için de bi video izledim bana yetti ilk montajımdıben şu 2 videodan yardım alarak kurmuştum ilk defa kurmama rağmen anlayabildim
O abi güzel anlatmuyoduYouTubeda donanım arşivi videoları var ya
@SebekeSuyu @qwerty12 @TyShame @İgito bu kardeşimize güzel sistem dizilimi anlatan birini atın Forum sahibi güzel anlatmıyormuş beğenmediO abi güzel anlatmuyodu
Örgü patlamış çekip koparmazsan bir şey olmazPcyi kurmak için hazırlandım psu çıkardım yerinden ama kabloda böyle bir açıklık var bir sorun teşkil eder mi arkadaşlar?
sana tavsiyem kasanı sorunsuz rahat montajlamak ve kullanmak için ek kablo/dönüştürücü takviyeleri yapman.örneğin büyük bir cpu soğutucun var.psunun cpu kablolarını anakarta tak çıkar yapmak zor olabilir soğutucudan ötürü.o yüzden 2x4 pin cpu power uzatma kablosu alman kpc yi kuruluş açısında önemli olabilir.veya psu aldın kasanın alt tarafında ve 24 pinlik anakart bağlantı kablosu biraz kısa kaldı. bunun için aparat alman iyi olur.veya cpu fan kablosu benim gibi soğutucunun altında kalma ihtimali olabilir.tut ki çıkarmak zorunda kaldın.cpu fanını sök bilmem ne işkenceye dönüşebilir. o yüzden uzatma kablosu kullanmanı tavsiye edrim.bunlar ilerde oluşabilecek sorunlarda rahat etmeni sağlar.örnek sipariş fotosunu atayım.evaletim ucuz yollu rahatlıklar sunuyor:Pcyi kurmak için hazırlandım psu çıkardım yerinden ama kabloda böyle bir açıklık var bir sorun teşkil eder mi arkadaşlar?