güç power + - tırnaklarını tornavida ile temas ettirsen açılır PSU dan güç geliyor mu acaba.Nasıl
hocam en baştan kablolamayı yapıp ramleri cıkarıp takın gene olmuyorsa psu dan olabilir. Başka bir psu bulup deneyebilirseniz güzel olur. CPU beslemeye ek 4 pin taktığınız kablo da cpu kablosu olmalı ekran kartının PCIe kablosunu takmaya calısmayın.Yok olmuyor psu bozuk sanırım
Alakası yok 8pin'de çalışır.Işlemci 12 Pini takman lazım
kutuplara tornavida ile dokundurdum gene tık yok güç gelmiyor gibi sisteme.Alakası yok 8pin'de çalışır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Power SW ve +,- kutupları takılı mı?
Tüm istemi sök moleks bir fan bul power'a tak sonra kısa devre ile power'i çalıştır bakalım çalışıyor mu? Nasıl kısa devre yapman gerektiğini bilmiyorsan yardımcı olabilirim.kutuplara tornavida ile dokundurdum gene tık yok güç gelmiyor gibi sisteme.
Hocam yok saldım artık uğraşmak istemiyorum 2 gündür perişan oldum heves meves kaçtıTüm istemi sök moleks bir fan bul power'a tak sonra kısa devre ile power'i çalıştır bakalım çalışıyor mu? Nasıl kısa devre yapman gerektiğini bilmiyorsan yardımcı olabilirim.
Bu arada 24 pin ve 8pin kablolarının tam oturduğundan eminsen bu işlemi yap.
bende aynısını yaşamıştım bilgisayarı defalarca söküp tekrar birleştirdim heralde bir parça bozuk diyip moralim aşırı bozuldu sonra ramlerin yerini değiştirince pc açıldıHocam yok saldım artık uğraşmak istemiyorum 2 gündür perişan oldum heves meves kaçtı
Sen bilirsinde dediğim yöntem ile psu'nun çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsin bugün sabah pc'yi açtığımda PSU'dan bi ses geldi bende bu şekilde çözdüm sorunumu.Hocam yok saldım artık uğraşmak istemiyorum 2 gündür perişan oldum heves meves kaçtı
hocam monitörde no signal mi yazıyorHocam yok saldım artık uğraşmak istemiyorum 2 gündür perişan oldum heves meves kaçtı