bence yüksek bu da benim ama ag400 var bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı iyi bir kule tipi soğutucu tak keyfine bakGod of War
ekran kartı iyi bir kule tipi soğutucu tak keyfine bakGod of War
Stok soğutucudan iyi olduğu kesindirbence yüksek bu da benim ama ag400 var bende
Oyundan çıkıp ana ekrana dönünce kasılmalar yaşanıyor sebebi işlemci sıcaklığı olabilir mibence yüksek bu da benim ama ag400 var bende
ekran kartı iyi bir kule tipi soğutucu tak keyfine bak
aynen sıcaklık yüksek olunca frekans kısıyor işlemci ne kadar soğuk o kadarStok soğutucudan iyi olduğu kesindir
Oyundan çıkıp ana ekrana dönünce kasılmalar yaşanıyor sebebi işlemci sıcaklığı olabilir mi
Kullandığım kasa Asus tut gt301 stok soğutucu önerin var mıdıraynen sıcaklık yüksek olunca frekans kısıyor işlemci ne kadar soğuk o kadar
Pardon sıvı soğutucuKullandığım kasa Asus tut gt301 stok soğutucu önerin var mıdır
aynı kasa bende de kule tipi kullanıyorum sıvı soğutma gerekmez ona ama keyfine kalmış deepkool bak sıvı soğutucu.Kullandığım kasa Asus tut gt301 stok soğutucu önerin var mıdır
Pardon sıvı soğutucu
teknopat-one mı sistemKullandığım kasa Asus tut gt301 stok soğutucu önerin var mıdır
Pardon sıvı soğutucu
Aynenaynı kasa bende de kule tipi kullanıyorum sıvı soğutma gerekmez ona ama keyfine kalmış deepkool bak sıvı soğutucu.
teknopat-one mı sistem
süperAynen
Sistem mi süper sıcaklık mı hocamsüper
sistem sıcaklıkta iyi kule tipi alırsan dahada iyi olur 5600 den iyi 5600 fırınlı ocakSistem mi süper sıcaklık mı hocam