Kablolar iyikabloları kontrol et knk yada bıosta bi hata yaptın
yüksek ihtimalle biosta bi hata yaptın knk çok bilmiyorum başkası yazsın yanlış bir şey demiyimKablolar iyi
Tamam deneyim olucak miAynı durum bendede var, anakartta vga ışığı yanıyor devamlı ve kabloları çıkartıp takmam rağmen halen devam ediyor. PC Başlatma tuşuna bastığımda 10-15 dakika beklemem gerekiyor ki BIOS'a girebileyim ondan sonra açılıyor
Bios uptade sonrasi pc yeniden basladi ve pc no signal hatasi veriyor çözümü var mı
Yok olmuyorDaha geçen bende de oldu çözüme ulaştım. Aynı sorunsa benim izlediğim yolu izleyebilirsin.Çözüldü✓ - DP Sinyal Yok Hatası!
Dostlar merhaba, bilgisayarı açtığımda sürekli değil de bazen dp sinyal yok diyor monitörü düğmesinden kapatıp tekrar açıyorum sonra düzeliyor ekran geliyor. Bunun sebebi nedir? Bir de pc ilk açtığımda cpu ve dram ışığı yanıyor 2-3 saniye sonra sönüyor. Bununla bir alakası var mıdır? 1742052131...forum.donanimarsivi.com
Kabloda sıkıntı olabilir mi hocam?Yok olmuyor
Ve hangi kablo ile bağlantı sağlıyorsunuz?Kabloda sıkıntı olabilir mi hocam?
Kabloda bi sorun yok ondan once aciliyorduKabloda sıkıntı olabilir mi hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve hangi kablo ile bağlantı sağlıyorsunuz?
Benimde hiçbir sıkıntı yoktu. Monitör girişini temizledim. Ekran kartındaki girişi değiştirdim orayı da temizledim. İyice bastırarak taktım ve düzeldi hocam. Hepsini denediyseniz farklı bir problem var gibi.Kabloda bi sorun yok ondan once aciliyordu
Dp kablosuyla bagliyorum
Ne yapacamBenimde hiçbir sıkıntı yoktu. Monitör girişini temizledim. Ekran kartındaki girişi değiştirdim orayı da temizledim. İyice bastırarak taktım ve düzeldi hocam. Hepsini denediyseniz farklı bir problem var gibi.
Bios güncellemesini beta versiyon mu yaptınNe yapacam