PC No Signal Hatası ve Çözüm Yolları

xantia

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Bios uptade sonrasi pc yeniden basladi ve pc no signal hatasi veriyor çözümü var mı

kabloları kontrol et knk yada bıosta bi hata yaptın

Aynı durum bendede var, anakartta vga ışığı yanıyor devamlı ve kabloları çıkartıp takmam rağmen halen devam ediyor. PC Başlatma tuşuna bastığımda 10-15 dakika beklemem gerekiyor ki BIOS'a girebileyim ondan sonra açılıyor PC.

Aynı durum bendede var, anakartta vga ışığı yanıyor devamlı ve kabloları çıkartıp takmam rağmen halen devam ediyor. PC Başlatma tuşuna bastığımda 10-15 dakika beklemem gerekiyor ki BIOS'a girebileyim ondan sonra açılıyor
Tamam deneyim olucak mi

Bios uptade sonrasi pc yeniden basladi ve pc no signal hatasi veriyor çözümü var mı
Daha geçen bende de oldu çözüme ulaştım. Aynı sorunsa benim izlediğim yolu izleyebilirsin.

Daha geçen bende de oldu çözüme ulaştım. Aynı sorunsa benim izlediğim yolu izleyebilirsin.
Yok olmuyor

Kabloda sıkıntı olabilir mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve hangi kablo ile bağlantı sağlıyorsunuz?
Kabloda bi sorun yok ondan once aciliyordu
Dp kablosuyla bagliyorum

Kabloda bi sorun yok ondan once aciliyordu
Dp kablosuyla bagliyorum
Benimde hiçbir sıkıntı yoktu. Monitör girişini temizledim. Ekran kartındaki girişi değiştirdim orayı da temizledim. İyice bastırarak taktım ve düzeldi hocam. Hepsini denediyseniz farklı bir problem var gibi.

Benimde hiçbir sıkıntı yoktu. Monitör girişini temizledim. Ekran kartındaki girişi değiştirdim orayı da temizledim. İyice bastırarak taktım ve düzeldi hocam. Hepsini denediyseniz farklı bir problem var gibi.
Ne yapacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri